Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Platila 700,00 kn po dionici što iznosi 31.493.000 kn i sad prodaje po 91,xx kn.
Kakvu Nam poruku šalje?
Samo 443 dionice je prodala…
3. MARUS ANNA 44.990 7,33% 20.1.2020.
3. MARUS ANNA 44.467 7,25% 04.02.2020.
ovaj IGH koliko sam zadnje vidio sve projekte nadzora dobiva u zajednici sa drugim firmama??? Ono wtf? Nekad pojam za nadzor danas sluzi samo kao paravan za posao jer ima respektabilno ime i reference ?.?? A sve odrade i naplate partneri ili nesto drugo?
Vidimo imaju posla pa šta ne plate tu zadnju ratu predstečajne od 1 mil..kao da je to neki novac za takvu firmu..bez ikakve veze rade sami sebi štetu u antikampanji
Platila 700,00 kn po dionici što iznosi 31.493.000 kn i sad prodaje po 91,xx kn.
Kakvu Nam poruku šalje?
S obzirom da dosada nije prodavala mislim da salje poruku spremna sam prodati. Na 95kn to je cca 4milje i kusur. Puno i previse. Mozda na 60-70kn bude moglo. Na ovoj cijeni ipak ne. Slijedi finale, posljednji propad.
Vidimo imaju posla pa šta ne plate tu zadnju ratu predstečajne od 1 mil..kao da je to neki novac za takvu firmu..bez ikakve veze rade sami sebi štetu u antikampanji
To je za vas jalne…da blatite sve, ne samo IGH,otkud vam samo volja…