Imali kakvih vijesti sa konferencije za novinare?
ljudi moji kaj još niste shvatili da ne postoji nikakva konferencija
broj 3. izlazi, zašto platiti skupo kad on daje jeftino?[smiley2]
Ne vjerujem da PBZ izlazi. Moje je mišljenje da je sve ovo jedno veliko preslagivanje između PBZ fondova kako bi što više pokupili od drugih dioničara. Pa koji bi fond manager prodavao kada se očekuje sve bolje i bolje poslovanje (novi poslovi Albanija, BiH, Ukraina, Kazahstan, Rusija, …), te skori ulazak u prvu kotaciju? Mislim da bi padale glave kada bi se ovo sada prodavala.
Možda i griješim, ali budimo malo strpljivi i prvo sačekajmo da nam Jure Radić kaže šta nam ima za reći, pa ćemo biti pametniji.
Isprika. Prodaja je 350, to su bile broj ponuda na kupnji.[smiley11]
Ma budite sretni da nije vec 17000 i da je doslo do korekcije indexa pa je tako zahvatilo i ovu perjanicu i kupujte.
ja ga danas nisam uspio uhvatiti ujutro al dobro, sta je tu je, decki sretno !!
daj neko link za konferenciju
Ma budite sretni da nije vec 17000 i da je doslo do korekcije indexa pa je tako zahvatilo i ovu perjanicu i kupujte.
reci to onom kaj je na 16400 ušo
ZSE uživo: IGH lansiran, HT potonuo
Na domaćem tržištu kapitala tijekom prijepodneva je nastavljena blaga ofenziva optimista opisana rastom Crobexa. Na tržištu se ističu dionice HT-a i Instituta građevinarstva Hrvatske.
Uz 12 milijuna kuna prometa rastom cijene višim od 8 posto na Zagrebačkoj burzi dionica Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) pokazuje da je i dalje u žiži interesa novih ulagača. Time je ta dionica potvrdila svoj status koji je uz izrazitu likvidnost stekla 40-postotnim rastom cijene samo proteklog tjedna.business.hr
Kako molim?
ZSE uživo: IGH lansiran, HT potonuo
Na domaćem tržištu kapitala tijekom prijepodneva je nastavljena blaga ofenziva optimista opisana rastom Crobexa. Na tržištu se ističu dionice HT-a i Instituta građevinarstva Hrvatske.
Uz 12 milijuna kuna prometa rastom cijene višim od 8 posto na Zagrebačkoj burzi dionica Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) pokazuje da je i dalje u žiži interesa novih ulagača. Time je ta dionica potvrdila svoj status koji je uz izrazitu likvidnost stekla 40-postotnim rastom cijene samo proteklog tjedna.business.hr
Kako molim?
gle ovaj business.hr su takve škart novine da to nema nigdje.ja stvarno neznam ko to čita. ko arena i feral su, a novinari…..takvu neuku grupaciju nemreš skupit da oćeš.
DAJ RAĐE NEKO LINK O KONFERENCIJI ako postoji,normalno