pitanje samo za iskonske znalce:
do kada će se ovdje nastaviti prošlogodišnje pompozno najavljeno otključavanje vrijednosti? 🙂
to je bar jednostavno. onog momenta kad investiraš jadnih 100000 kn i preokraneš situaciju.
pitanje samo za iskonske znalce:
do kada će se ovdje nastaviti prošlogodišnje pompozno najavljeno otključavanje vrijednosti? 🙂
pa otključava se…prema BV-u…ide polako, ali ide
haha kolega verdi ne hvala, ipak mi je moja lova draga 🙂
Najkasnije do kraja ljeta će biti riješena zadnja velika značajno opterečujuća deseta rata obaveza prema dobavljačima, kooperantima i državi, a onda će sva buduća FI biti sve bolja i bolja.
Kinezi bi nizinsku prugu gradili po koncesijskom modelu, a radi se o projektu vrijednom 1,77 milijardi eura…..
……..http://www.seebiz.eu/crbc-ce-graditi-nizinsku-prugu-po-koncesijskom-modelu/ar-192434/
Igh ima veliki potencijal po mojoj procjeni i sigurno je jedan od kandidata za snažniji rast. Imam 400 dionica prosjeka 136kn i ovo nije nikakav nagovor.
@papalina
možeš li nam reći koliki je BV,pa moguće i mi ostali uvidimo potencijal ovog bisera kojeg hvališ?
@ tovarish
Možeš li nam reći kako ćeš sa BV valorizirati stručnost i znanje arhitekata i inženjera Instituta? Ako to uspiješ shvatiti vjerojatno ćeš uvidjeti i potencijal ovog bisera kojeg je Papalina pohvalio.
@ tovarish
Možeš li nam reći kako ćeš sa BV valorizirati stručnost i znanje arhitekata i inženjera Instituta? Ako to uspiješ shvatiti vjerojatno ćeš uvidjeti i potencijal ovog bisera kojeg je Papalina pohvalio.
smiješno. pa nisu zaposlenici IGH profi nogometaši za koje će IGH dobiti odštetu kad zbog bolje plaće odu u neku drugu firmu niti su oni imovina tvrtke koja se može unovčiti na tržištu!
zna se što je BV , kako i zašto se računa te da pokazuje dioničarima što bi dobili ako dođe do likvidacije ili stečaja firme.
kad si se već upleo u raspravu, napiši koliki je BV pa da prodiskutiramo!