meni više izgleda da neko diže cijenu pa se iskrcava
Nisi u pravu, štopa se cijena dečko.
Samo što se taj iskrcava od 12k, idemo 150k po minuti nije ni čudo da je gužva malo!
Nisi u pravu, štopa se cijena dečko.
Ma neka štopaju. Uskoro PBZ neće imati više s čim da štopa.[smiley1]
Meni paše štopanje na 9%.
Opet na 16 K?
Pozdrav svima evo postadoh danas vlasnik ove dionice….malo kasno ali sam novi u ovome tek od ht-a, vidim da ima buducnosti ova dionica usao sam na 15.600…a oni prodavatelji ht-a nisu normalni kako ruse cijenu,trebao sam davno izaci u kupit ovo na 12.900 prije par dana a mislio sam…ebiga
bili smo na 22 kom do 16 700
pa je došlo onih 80
bolje da ne idu blokade, stabilnije se trguje. Nakon blokada obično biva jači pritisak na prodaju. Nebi se ja žalio da ostane na 16 danas. [smiley2] .
Kakvo će tek veselje biti kad danas ili sutra uočimo pridošlice u top 10…. [smiley11]
Pozdrav svima evo postadoh danas vlasnik ove dionice….malo kasno ali sam novi u ovome tek od ht-a, vidim da ima buducnosti ova dionica usao sam na 15.600…a oni prodavatelji ht-a nisu normalni kako ruse cijenu,trebao sam davno izaci u kupit ovo na 12.900 prije par dana a mislio sam…ebiga
da li si dobro učinio?
još malo pa ćeš moć nadokupit igh
HERC_OS: ” Pozdrav svima evo postadoh danas vlasnik ove dionice….malo kasno ali sam novi u ovome tek od ht-a, vidim da ima buducnosti ova dionica usao sam na 15.600…a oni prodavatelji ht-a nisu normalni kako ruse cijenu,trebao sam davno izaci u kupit ovo na 12.900 prije par dana a mislio sam…ebiga ” da li si dobro učinio?
Kupovina IGH je dobar potez, ali prodaja HT-a možda baš i nije.