Bubnuti i ostati živ. @ ValueWalk.
Ma to je bila zakašnjela prvoaprilska šala….. 🙂
Da zna koliko radi IGH i koliko imaju posla, kakvo je saldo računa, ne bi ni prvoaprilska šala sjela…..
Ne pomaze ni cinjenica da nemaju za place…
Dobar prijatelj mi je inz. u IGH,nekih 20god.
Za tvoju inf. place primaju redovito.
Ma to je bila zakašnjela prvoaprilska šala….. 🙂
Da zna koliko radi IGH i koliko imaju posla, kakvo je saldo računa, ne bi ni prvoaprilska šala sjela…..
[/quote]
Koji je onda razlog da ne podmiruju obveze iz PSN i da ne mogu već više od pola godine refinancirati i restrukturirati dug? Pa banke vole kompanije koje imaju brdo casha na računu, same se nude takvim tvrtkama…
@diokidina
Dvoje ljudi je otišlo s direktorskih mjesta bez da imaju drugi angažman, sumnjam da bi da je situacija tako bajna kako svi tu pišete.
Kada ode IGH putem VDKT i THNK možda otvorite oči svi skupa…
Ajd nam onda napiši imena te dvojice direktora kad si tako dobro upućen i informiran, ili ti je pisanija na razini dindonove?
Kad me već kolega proziva evo da se uključim. Ne znam za plaće ali ovo za direktore je istina.
Čestitke na dobivenom poslu i to je dobro za čitavu domaću građevinu, barem za ono što je ostalo od nje.
Inače, bivši PU ispao iz top10. Što je napravio s dionicama koje dobio kao nagradu za iznimne poslovne rezultate u prošloj godini, ne znam.
Sigurno nije prodao IGH-u. Ušao IGH sa 3720 dionica, ispao Paladina sa 4020 dionica. 4000 ih je dobio za 0 kn kao nagradu, a 20 ih je valjda sam kupio za koliko ne znamo…
Posao je tu, bravo IGH a pljuvači će i dalje pljuvati! Sada ne valja ni posao na najvećem mostu u Hrvata? A cijena na zse je smiješna…
@ Mangat
Cijena će se valorizirati uz buduća sve bolja FI. Fundamenti će na tržištu odraditi svoje. Nema brige. Samo strpljivo. Vrlo uskoro.
@ Mangat
Cijena će se valorizirati uz buduća sve bolja FI. Fundamenti će na tržištu odraditi svoje.
Fundamenti?? igh ne izvrsava potpisane obveze iz psn, a book mu je zbog loseg poslovanja ispod 0! dodje li cijena na fundamente koje zazivas, cijena igh ce biti negdje kao ingrina! toliko o “fundamentima”