Radim neke kalkulacije vezano za IGH pa nisam siguran oko očekivanog EBITa u građevinskoj “branši”. Pogotovo jer je IGH servisno orijentirana organizacija. Može li mi neko nabaciti okvirno ovaj parametar?
usao prosli tjedan spekulantski 2x na 13 800 i 15 200,nakon sto sam vidio onakve promete, znao sam da to mora gore..
mislio sam uzeti 10-20%.
nakon svega, cini mi se da cu ovo morati uvrstiti u dream team[smiley1]
nesto cu morati izbaciti iz dugorocnog portefalja zbog toga[smiley2]
davids: ” ” Moramo malo lakše jer bi nekima moglo pozliti,pogotovo onima koji su prodavali po 13k, rekao sam im da će plakati! ” zasto bi plakali, ljudi kupili po 3000, prodali po 13000, ja tu ne vidim ni jedan razlog za plakanje. iako je za meni ovaj rast preforsiran bez obzira na sve poslove, i neupitnu kvalitetu firme i ulaganje u kadrove… al skok s 3000 na 15000 u godinu dana je za mene ipak previse
jeste ovo probali izracunati, ili vi to od oka da je vama previse..
[smiley1]
probajte izracunati multiplikatore sa ovim potpisanim poslovima..
bez ovih nepotpisanih a najavljenih, pa cete vidjeti da ovdje ima dosta prostora za rast!![smiley2][smiley2][smiley2]
Ponedjeljak 22.10.:
ZAGREB – Predstavnici Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) na konferenciji za novinare izvijestit će o novim poslovima u inozemstvu. IGH je ovih dana u međunarodnoj konkurenciji pobijedio na tri natječaja za obavljanje poslova u inozemstvu. (11,00 sati, IGH, Janka Rakuše 1).
Ponedjeljak 22.10.: ZAGREB – Predstavnici Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) na konferenciji za novinare izvijestit će o novim poslovima u inozemstvu. IGH je ovih dana u međunarodnoj konkurenciji pobijedio na tri natječaja za obavljanje poslova u inozemstvu. (11,00 sati, IGH, Janka Rakuše 1).
Još jednom želim svim dioničarima ugodan tjedan!!!
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Moglo bi i 20k do NG….. [smiley2] Ipak smo mi bolja firma od INGR (samo da Plavi ne vidi ovo). [smiley2]
Kolega Ivek123, vidim ja da niste vi danas dobro, zbog kičme.[smiley11]
Kako možemo na 20k kuna do NG? To je 30% od ove cijene, pa zar mislite da IGH toliko malo vrijedi ili?
Ja ne bi rekao. Budemo sutra vidli.[smiley11]
Nešto mi niste u zadnjih tjedan-dva revni na IGH. Zašto?
Odem na vikend i vidim neka draga nova lica na temi i hrpu vijesti koje polako izlaze. Von Braun, jelda nam Ivek malo zabusava na IGH 🙂
Cast INGR kao građevinaru broj 2 (od onih izlistanih na burzi) ali otkad ja tupim da je IGH jaci sto ce se vjerojatno pokazati u narednom razdoblju i na ZSE. Ono sto mene bode u oci je to da si mogao kupiti bilo kojeg likvidnog gradjevinara i okrenuti priblizno istu svotu novaca,dakle bez osobitog razmisljanja kojeg uzeti. Ipak, ja nisam uzeo IGH jer mislim da je uz bok DLKV VDKT THNK nego zato jer pratim gradjevinarsku scenu u nas i odavno mi IGH subjektivno objektivno fundamentalno i svakako djeluje kao dva koplja ispred svih.. a to se na burzi jos nije pokazalo.
Autor teksta ima dionice IGH i nema dovoljno novaca za dokup jos IGH iako bi to jako volio 🙂
Ponedjeljak 22.10.:
ZAGREB – Predstavnici Instituta građevinarstva Hrvatske (IGH) na konferenciji za novinare izvijestit će o novim poslovima u inozemstvu. IGH je ovih dana u međunarodnoj konkurenciji pobijedio na tri natječaja za obavljanje poslova u inozemstvu. (11,00 sati, IGH, Janka Rakuše 1).
Možda nam se jave za presice.[smiley11]
Sutra znači u vijestima bi se moglo pojaviti. Ipak hrvatska njeguje odnose sa Albanijom,u kojoj će IGH
izgraditi pola zemlje, tako da bi mogla neka vijest opet kapnuti, radi općenarodnog dobra.[smiley11]
Nadam se da će na presici prisustvovati koji novinar sa olovkom u ruci, mikrofonom, još bolje ili daj bože kamerom.[smiley11]
K/P stiže na otvaranju.
na krilima ovih dobrih vijesti, danas bi mogli u Blokadu..
IGH od ovog tijedna treba gledat u malo drugačijem svijetlu..[smiley2]
@Von Braun @jahhy
Decki, malo je stisnuo posao. Dosta se leti po svijetu i moram priznati da cu do N.G. biti pomalo na banani. Da ne govorim da me avioni ubijaju. Nadam se da ce ispricnica biti prihvacena. [smiley3]
Ok, mozda je malo pretjerano 20k do NG ali nakon FI 2007 mislim da cemo biti tu negdje. [smiley2]