ljudi, meni je ovo ukopavanje dobro došlo da presložim portfelj i ukrcam se u IGH jer kad ga puste s lanca bit će kasno za dobar dokup. a tek kad raja počne lupat po asku…
Uostalom, čim se SLK pojavi na ovoj temi krečemo. Za sada luta okolo trbuhom za kruhom i skuplja pare za pravi ulaz.
Po meni – idući tjedan je zadnji vlak
pa me stavite na križ ak sam fulo !
a do tada uživajte!
Koji scenario, kolega domus, svaka čast.
Ovakve dobre vijesti dolaza sve više i više. Nadajmo se u ponedjeljak da će biti na TV-u[smiley11]
Iskreno i za one koji ulete sada nije kasno, jer mislim da ćemo odraditi te poslove u cijeni narednih
tjedana. Ali to nije sve od poslova, kolega glasnogovorniče, zar ne?[smiley1]
domus: ” ljudi, meni je ovo ukopavanje dobro došlo da presložim portfelj i ukrcam se u IGH jer kad ga puste s lanca bit će kasno za dobar dokup. a tek kad raja počne lupat po asku… Uostalom, čim se SLK pojavi na ovoj temi krečemo. Za sada luta okolo trbuhom za kruhom i skuplja pare za pravi ulaz. Po meni – idući tjedan je zadnji vlak pa me stavite na križ ak sam fulo ! a do tada uživajte! ” Koji scenario, kolega domus, svaka čast. Ovakve dobre vijesti dolaza sve više i više. Nadajmo se u ponedjeljak da će biti na TV-u[smiley11] Iskreno i za one koji ulete sada nije kasno, jer mislim da ćemo odraditi te poslove u cijeni narednih tjedana. Ali to nije sve od poslova, kolega glasnogovorniče, zar ne?[smiley1]
Moramo malo lakše jer bi nekima moglo pozliti,pogotovo onima koji su prodavali po 13k, rekao sam im da će plakati!
„Plan je da u sljedeće dvije godine 40 posto prometa ostvarujemo na inozemnim tržištima, a 60 posto na domaćem s tim da ne smanjujemo posao u Hrvatskoj,“ ističe Jure Radić.
Institut građevinarstva Hrvatska dobio je tri velika posla izvan Hrvatske. „Jučer smo potpisali ugovor o obavljanju nadzora na gradnji obilaznice u Sarajevu što je prvi put da IGH radi poslove nadzora izvan Hrvatske,“ rekao je za SEEbiz Jure Radić, predsjednik Uprave IGH.
Osim toga IGH je dobio i posao projektiranja cjelokupnog koridora Vc kroz Bosnu i Hercegovinu, a u Albaniji su dobili natječaj za nadzor glavne autoceste u Albaniji koju gradi američki Bechtel. [smiley2][smiley2]
Taj će ugovor vjerojatno, tvrdi Radić, biti potpisan kroz desetak dana. U posljednje vrijeme IGH intenzivno obrađuje tržišta Rusije, Kazahstana i Ukrajine te u skoro vrijeme očekuju prve poslove na tim tržištima. Ove godine IGH ima oko 100 milijuna eura vijedne poslove u Hrvatskoj, a vrijednost poslova u inozemstvu iznosi 40 do 50 milijuna eura.
Ugodan vikend želim.
Glasnogovorniče, sutra, za vrijeme bolkade, pijem kavu u Mileniju, pa navratite. Ja častim[smiley11]
Sutra kad završimo u blokadi mogao bi se i šampanjac otvoriti heh.Naš Jure najavio još poslova recimo U Rusiji pa što bi to moglo biti? U principu se ne moramo brinuti jer tamo ni nema malih ugovora[smiley2][smiley2][smiley2]
Grda kombinacija je u IGH: struka + političke veze i poznanstva u većem dijelu regije koja se tek treba početi razvijati. Mislim da će IGH debelo iskoristiti situaciju. A usput i mi…I say![smiley11]
” Moramo malo lakše jer bi nekima moglo pozliti,pogotovo onima koji su prodavali po 13k, rekao sam im da će plakati!
zasto bi plakali, ljudi kupili po 3000, prodali po 13000, ja tu ne vidim ni jedan razlog za plakanje.
iako je za meni ovaj rast preforsiran bez obzira na sve poslove, i neupitnu kvalitetu firme i ulaganje u kadrove…
al skok s 3000 na 15000 u godinu dana je za mene ipak previse
davids: ” ” Moramo malo lakše jer bi nekima moglo pozliti,pogotovo onima koji su prodavali po 13k, rekao sam im da će plakati! ” zasto bi plakali, ljudi kupili po 3000, prodali po 13000, ja tu ne vidim ni jedan razlog za plakanje. iako je za meni ovaj rast preforsiran bez obzira na sve poslove, i neupitnu kvalitetu firme i ulaganje u kadrove… al skok s 3000 na 15000 u godinu dana je za mene ipak previse
Ti koji su prodavali su uglavnom ulazili po 10-11,neke i poznam no nema veze,kolega komentirajte uzlet Ingre 15 mj sa 3,8k na 62k to je previše ili premalo po nekima ?
Uskoro smo i u prvoj kotaciji jer nam po prometima tamo i mjesto vidjet ćemo onda što je bilo jeftino a što skupo…[smiley1]
davids:
” Moramo malo lakše jer bi nekima moglo pozliti,pogotovo onima koji su prodavali po 13k, rekao sam im da će plakati!
zasto bi plakali, ljudi kupili po 3000, prodali po 13000, ja tu ne vidim ni jedan razlog za plakanje.
iako je za meni ovaj rast preforsiran bez obzira na sve poslove, i neupitnu kvalitetu firme i ulaganje u kadrove…
al skok s 3000 na 15000 u godinu dana je za mene ipak previse
ok, imate svoje mišljenje, zaradilo se ali moglo se još više a , zar to nije jedini cilj ?
cca 15 % je puno a ni to nije sve…
… prisjetimo se kako je za mnoge i sa 6.000 na 12.000 bilo i više nego preforsirano…
Samo bi htio reci da sam usao na 15200 i nije mi nimalo zao, jer sam cijelo vrijeme gledao ingru i to od negdje 11000kn, pa sam se probudio na 30tkn a kad je bila 50tkn shvatio da previse spavam. Za IGH sam odlučio ući pošto-poto pa sta bude. Ali sudeći po Vama, dobro sam napravio. I za kraj, ne izlazim ispod 30tkn, ma koliko to optimistično zvučalo, jer INGRA me kostala….sna… Nadam se da dijelite optimizam samnom.
Ovi kaj govore da je nekaj precjenjeno neka samo gledaju….i komentiraju…ali straha nema
zasto bi plakali, ljudi kupili po 3000, prodali po 13000, ja tu ne vidim ni jedan razlog za plakanje. iako je za meni ovaj rast preforsiran bez obzira na sve poslove, i neupitnu kvalitetu firme i ulaganje u kadrove… al skok s 3000 na 15000 u godinu dana je za mene ipak previse
a skok INGR sa 2000kn na 60000kn?
ppeco, dobra zarada nije razlog za izlazak iz dionice, pogotovo ako je izvjesan daljnji napredak poslovanja firme, povecanje prihoda i dobiti… bila je i na INGR situacija kad je dosla na 13000kn pa su neki komentirali da je to kvalitetna firma ali preforsiran rast