IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ohoho
Evo nam dobrih vijesti
http://www.moj-posao.net/Posao/336285/Mladji-suradnik-za-nadzor-mz/
ima ih još…

Čujem da više na tržištu nema slobodnih inženjera, što bi značilo da će krenuti lobiranje prelasci i konačno dizanje plaće… jer gledam da je prosječna plaća jednog ing. na razini jednog KV meštra..
Dok u DEUCH. jedan ing se plaća od 3.000 -7.000 ojra

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Od sklapanja predstečajne nagodbe pa do 30. lipnja ove godine uspješno je vračeno značajnih 126,92 milijuna kuna.
Za vjerovati je da će se i bitno manji ostatak duga uspješno vratiti sa eventualno nekim reprogramom ili bez njega, ali uspješno.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=78389

Iz izvjestaja u izvjestaj sve bolji podaci operativnog poslovanja. Jedan od najboljih ne samo među građevinarima gdje nema konkurencije nego i na čitavoj ZSE.
Prihodi od poslovanja nakon 1Q 27% veći u odnosu na prošlu godinu, a u ovom kvartalu gotovo 50% posto veći!!! Ukupno u 1H 38% povećanje! Ako ovo nije sjajno ne znam što jest.
Što se podmirenja obaveza iz prestečaja tice mislim da su u pitanju neki drugi razlozi zasto se oni odgađaju, jer po stanju na racunu i novcanom toku da se htjelo moglo ih se servisirati. Mislim da nas ovdje tek cekaju lijepa iznenađenja nakon dogovora sa vjerovnicima. I ne mislim da ce biti nove dokapitilizacije kako su neki spominjali.
Toliko za sada pozdrav sa plavog jadrana.

@dindon
Jel ozbiljno mozes ovako nesto izjaviti?

Bilo kako bilo, cinjenice koje sam iznio su tocne a ostalo je naravno subjektivno misljenje. Iznesite vi cinjenice ili Vase misljenje pa mozemo diskutirati…

@ dindon

Sve što si napisao su činjenice koje su jasne svakome tko redovno prati ovu dionicu. A ovi koji ne prate, nek i dalje umišljaju neke dokapitalizacije i nova kreditiranja. Ili nek se naprosto samo čude činjenicama kao g. ioreskovic.

@ dindon

Sve što si napisao su činjenice koje su jasne svakome tko redovno prati ovu dionicu. A ovi koji ne prate, nek i dalje umišljaju neke dokapitalizacije i nova kreditiranja. Ili nek se naprosto samo čude činjenicama kao g. ioreskovic.

Ovo je najbolja priča na ZSE.

Samo strpljivo!

@ dindon

Samo još da se nadovežem. Kako je ovaj varteksovac svojoj firmi posudio lovu kad je trebalo …

Šef Varteksa tvrtki pozajmio 260.212 eura

… tako i Sergej može svom IGH-u ako bude trebalo. Stoga ne vidim nikakvih problema oko ispunjavanja obaveza iz predstečajne nagodbe za ovu godinu, ali niti za slijedeću. Bitno je da se ima posla i da se radi.

agram invest ispao iz top 10

4. IGH 8.939

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A

Odlicno!

Ali je zato sam IGH kao 4. u top 10 postao vlasnik skoro 9.000 vlastitih dionica. Fila se trezor, dobro je. Osim ako me netko ne uvjeri u to da kad firma kupuje vlastite dionice da je to loš znak. 🙂

Ništa od Ritz Carltona u Kuparima, stiže novo ime

New Report

Close