ne znam kako vama ali meni ovo miriše na pare. zapravo i ovaj tjedan je bilo sasvim solidno. u vezi pelješkog mosta i nadzora tu su stvari sasvim jasne nego šta bi sa onom zemljuštinom oko toga most i td?
ne znam kako vama ali meni ovo miriše na pare. zapravo i ovaj tjedan je bilo sasvim solidno. u vezi pelješkog mosta i nadzora tu su stvari sasvim jasne nego šta bi sa onom zemljuštinom oko toga most i td?
Sve će se saznati, sve će doći na svoje. Sve će se vidjeti kroz buduća FI. Ovdje je ovog trena jedino bitno strpljenje.
Prekopo sam cijeli www i nigdje da nađem taj članak o tome. Ili tu netko mulja? :(:
Kakav članak? Pa tko isplaćuje novce? Jutarnji ili SKDD?
Ajde realno… ima li IGH ista konkretno od pelješkoga mosta? Famozno zemljište? Nadzor? Raskinut ugovor da/ne! Ikakve šanse za nadzor
Čitam ja redovno, ali sve je to maglovito i nedefinirano…Da se razumijemo, imam dionice i ne prodajem ih još dugo dugo i to ne jer sam u debelom minusu( za sada još jesam) nego planiram zaradit.. profectus fond ? IGH? Zemljište Pelješac?
Nema zicera nigdje na burzi. Uvijek su moguća kojekakva iznenađenja. Bitna je vjerojatnost nečega. Ali bez rizika, nema zarade. Ne u ovom poslu.
Ovog trena ovdje je rizik vrlo prihvatljiv. Daleko je bolje nego biti u cashu i gledati kako raste i kako će se nove dobre vijesti zaredati.
Kamata i glavnica dospijele na naplatu, IGH nema novaca za platiti a raste 20% 😀
Po nagodbi IGH ne treba platiti kamatu i glavnicu obveznica. Vlasnici obveznica se sami trebaju namiriti prodajom nekretnina pod zalogom.
Ajde realno… ima li IGH ista konkretno od pelješkoga mosta? Famozno zemljište? Nadzor? Raskinut ugovor da/ne! Ikakve šanse za nadzor
mislim da ima veliku šansu za nadzor a možda i za projektiranje?