IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prekopo sam cijeli www i nigdje da nađem taj članak o tome. Ili tu netko mulja? :(:

Počinje…
http://www.hrvatske-ceste.hr/default.aspx?id=86&nid=8314

ne znam kako vama ali meni ovo miriše na pare. zapravo i ovaj tjedan je bilo sasvim solidno. u vezi pelješkog mosta i nadzora tu su stvari sasvim jasne nego šta bi sa onom zemljuštinom oko toga most i td?

who dares, wins

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/medu-pet-najvecih-u-europi-ministar-butkovic-za-jutarnji-izracunao-kada-cemo-otplatiti-kredite-za-autoceste-i-otkrio-kako-ce-izgledati-peljeski-most/6216436/

ne znam kako vama ali meni ovo miriše na pare. zapravo i ovaj tjedan je bilo sasvim solidno. u vezi pelješkog mosta i nadzora tu su stvari sasvim jasne nego šta bi sa onom zemljuštinom oko toga most i td?

Sve će se saznati, sve će doći na svoje. Sve će se vidjeti kroz buduća FI. Ovdje je ovog trena jedino bitno strpljenje.

Prekopo sam cijeli www i nigdje da nađem taj članak o tome. Ili tu netko mulja? :(:

Kakav članak? Pa tko isplaćuje novce? Jutarnji ili SKDD?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ajde realno… ima li IGH ista konkretno od pelješkoga mosta? Famozno zemljište? Nadzor? Raskinut ugovor da/ne! Ikakve šanse za nadzor

Odvrti cijeli ovaj ticker unazad nekoliko mjeseci i čitaj.

Čitam ja redovno, ali sve je to maglovito i nedefinirano…Da se razumijemo, imam dionice i ne prodajem ih još dugo dugo i to ne jer sam u debelom minusu( za sada još jesam) nego planiram zaradit.. profectus fond ? IGH? Zemljište Pelješac?

Nema zicera nigdje na burzi. Uvijek su moguća kojekakva iznenađenja. Bitna je vjerojatnost nečega. Ali bez rizika, nema zarade. Ne u ovom poslu.
Ovog trena ovdje je rizik vrlo prihvatljiv. Daleko je bolje nego biti u cashu i gledati kako raste i kako će se nove dobre vijesti zaredati.

Kamata i glavnica dospijele na naplatu, IGH nema novaca za platiti a raste 20% 😀

Po nagodbi IGH ne treba platiti kamatu i glavnicu obveznica. Vlasnici obveznica se sami trebaju namiriti prodajom nekretnina pod zalogom.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Ajde realno… ima li IGH ista konkretno od pelješkoga mosta? Famozno zemljište? Nadzor? Raskinut ugovor da/ne! Ikakve šanse za nadzor

mislim da ima veliku šansu za nadzor a možda i za projektiranje?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close