IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zare:

quest: ” Jure potpisao tri posla…. Jutarnji list subota – Projekt autoceste kroz BiH, zaobilaznicu Sarajeva, nadzor behtela u Albaniji… ? ” Biti će zanimljiv ovaj ponedjeljak vjerujem!!

Čekaj dok se Von Braun i Ivek probude!!!
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Pozdrav, ovo je za mene bilo jutros pravo zadovoljstvo pročitati, uz jutarnju kavicu i samo potvrditi koliko je Davids i ekipa bila u pravu za IGH.

[smiley1]

[color=red][i]Joy of life[/i][/color] [color=white] - Richard Thaler - "Mad Money" - HT, DDJH, IGH, DLKV, BLJE, MLNR... [/color]

Ponekad je TA doista čudnovat instrument. Pogledajte recimo TA od JDPL ili LPLH, tu skoro nije bilo povratka u bol zonu. A već sam par puta propustio vlak jer sam prenisko čekao. Kako sada TA izgleda slijedi drugi (još veći) val rasta koji bi se mogao zaustaviti na 20k. Još ako ovo bude popraćeno pravim vijestima (u što ne sumnjam, kolege su jako marljivi), nema bojazni. Jedina bojazan je da li će se u pon moći što ispod žita kupiti

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ponekad je TA doista čudnovat instrument. Pogledajte recimo TA od JDPL ili LPLH, tu skoro nije bilo povratka u bol zonu. A već sam par puta propustio vlak jer sam prenisko čekao. Kako sada TA izgleda slijedi drugi (još veći) val rasta koji bi se mogao zaustaviti na 20k. Još ako ovo bude popraćeno pravim vijestima (u što ne sumnjam, kolege su jako marljivi), nema bojazni. Jedina bojazan je da li će se u pon moći što ispod žita kupiti

Prosjek ovog velikog shopinga je oko 14,5 k izgleda po svemu sudeći da je to bio jeftilen,ono što je najvažnije
za ulagače kolege nazad ne možemo
[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Nadam se samo ako davids radi u IGH da ga neće poslati u nadzor na gradilište Behtela u Albaniju. Falio bi nam na forumu…
[smiley1][smiley5]

[color=red][i]Joy of life[/i][/color] [color=white] - Richard Thaler - "Mad Money" - HT, DDJH, IGH, DLKV, BLJE, MLNR... [/color]

Nadam se samo ako davids radi u IGH da ga neće poslati u nadzor na gradilište Behtela u Albaniju. Falio bi nam na forumu… [smiley1][smiley5]

Neću nigdje ,šala. Napisao sam prije nekoliko dana da nema smisla ovakve vijesti ne prepustiti našem Juri ipak to ima težinu kad on to lansira.Interesantno da glavna bomba čeka ,ako upali ( zvučati će malo tako bombastično) odosmo recimo na 40 k ili malo pretjerujem heh, ( takav je posao što ću).

Glasnogovornik IGH na neodređeno

1. Obilaznica u Sarajevu DOBIVENO
http://www.sarajevo-x.com/clanak/071019088

2. Projektiranje cjelokupnog 5C kkoridora kroz BiH. Riječ je o 330 km dugoj prometnici koja u BiH ulazi u bosanskoj Posavini, a izlazi u Hercegovini. Troškovi gradnje procijenjeni su na oko 3 milijarde EURA. Za usporedbu, gradnje AC ZG-ST, koja je otprilike iste dužine, stajala je oko 1,5 milijarde KUNA. DOBIVENO

3. Nadzor gradnje glavne AC u Albaniji, koju gradi američki Bechtel. DOBIVENO

Osmjeh dioničara IGH? Neprocjenjivo.
Za sve ostalo, MasterCard.[smiley2]

Pessimism Is Your Friend

Potpisani ugovori za nadzor nad izvođenjem radova Sarajevske obilaznice
U prostorijama Javnog preduzeća Direkcija cesta Federacije BiH danas su potpisana dva ugovora za nadzor nad izvođenjem radova na LOT-u 2 i 3 Sarajevske obilaznice.

Direktor JP Direkcije cesta FBiH Ljubo Pravdić potpisao je ugovore s direktorom firme IGH Zagreb Jurom Radićem kao konsultantom i prof. Ešrefom Gačaninom, uime IPSA-e Sarajevo kao potkonsultantom.

Vrijednost ugovornih radova na LOT-u 2 je 1.505.556 eura, a vrijeme realizacije je 30 mjeseci s početkom 15. aprila 2008. godine. Vrijednost radova na LOT-u 3 je 1.181.992 eura s vremenom realizacije 24 mjeseca od 1. septembra 2008. godine.

Navedeni radovi finansiraju se iz novca osiguranog kreditima Evropske investicijske banke.

Valjda ljudi znaju bosanski…

Drago mi je što vidim da na ovom topicu vlada tako veliki optimizam, nadam se da ste svi u pravu a naručito Davids koji je još za petak predviđao blokadu na 16K. Ja sam malo kasno ušao u IGH (prošli tjedan na cca 14K) ali se nadam da još stignem dobro zaraditi. Inače, oko 40% portfelja sam prebacio u IGH pa ću od sada češće posjećivati ovaj topic. Koliko udio vašeg portfelja otpada na IGH (nadam se da pitanje nije nepristojno, samo sam znatiželjan).

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Drago mi je što vidim da na ovom topicu vlada tako veliki optimizam, nadam se da ste svi u pravu a naručito Davids koji je još za petak predviđao blokadu na 16K. Ja sam malo kasno ušao u IGH (prošli tjedan na cca 14K) ali se nadam da još stignem dobro zaraditi. Inače, oko 40% portfelja sam prebacio u IGH pa ću od sada češće posjećivati ovaj topic. Koliko udio vašeg portfelja otpada na IGH (nadam se da pitanje nije nepristojno, samo sam znatiželjan).

Evo kod mene oko 20% ( ulaz 10600 ), najveci iza ht-a koji je 35%. Dobro si napravio , ja sam isao malo vise ziheraski.

[….. DOBIVENO Osmjeh dioničara IGH? Neprocjenjivo. Za sve ostalo, MasterCard.[smiley2]

SVAKA ČAST NA ORIGINALNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Alamo, link za druge dvije vijesti, odakle znaš da je dobiveno?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Alamo, link za druge dvije vijesti, odakle znaš da je dobiveno?

Jutros je kolega Quest napisao da je objavljeno u Jutarnjem. Kupio Jutarnji da se uvjerim i etto.
Za ovo drugo,malo sam kopao po netu, ali najviše što sam uspio naći je da su najveće šanse da projekt dobije IGH za koridor 5C od 12.09.
Najbliži kiosk, JL, rubrika NOVAC, a kad gledaš, stvarno i je prava rubrika. [smiley2].

PS. Hvala kolegi Questu šta me istjerao na ovu buru.[smiley11]

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close