IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije ovo Agrokor da se netko treba naplaćivati.
Rus je već dugo tu vlasnik i sad se samo čeka da se krene u velike poslove u inozemstvu.
On je ušao po 760, tako da valjda nešto očekuje od firme.

danas konstrukt najviše u minusu 5%, čak više od nutrisa 4,68%

a već smo mislili da nećemo više ovdje kupovati na 24x razinama?
🙂
prošli put je odbijanac dobacio do 340 ako ne griješim?
trejderski eldorado je ova dionica u 2017.
čestitam odvažnima na naplati.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ovaj namjerno spušta cijenu na 250.
Drži nalog čak 30 kn ispod sljedećeg na asku.
Pa tko bi pametan tako prodavao, sve bi to otišlo na preko 280.

pozitiva2@
tako i meni izgleda ali postojii opcija da netko tako namjerno,da bi mi mislili ono što nam se čini.
kod vrhunske iluzije dolaziš do pogrešnog zaključka.
vremena su takva da je muguć i stvaran strah i pretjerena emocije a moguće da to netko i fingira.
za odvažne i one koji nisu ispucali cash potencijalna prilika.
time will tell

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Što prodavači misle na koji način bi to bili povezani IGH i Agrokor??

vjerojatno su oni koji prodaju IGH na primjeru LEDA, BELJA i ostalih vidjeli da je krucijalno kolika je imovina iz koje se u slučaju potrebe mogu naplatiti pa kad su pogledali imovinu (BV) koju IGH ima po dionici, shvatili su neke stvari…. jer BV je kod IGH????
[/quote]

BV je kod IGH u glavama arhitekata i inženjera, a ne u infrastrukturi. Već više puta napisano, ali ne shvaćeno od onih koji to ne žele ili ne mogu shvatiti. Kako putem BV-a iskazati diplome i znanja i vještine koje iza tih diploma stoje? To je za razmisliti, a ne samo tako bez ikakve težine konstatirati stvari kao ti u svojem postu. Vrijednost IGH je u znanjima i vještinama. A ne u zidovima.

I to znanje i kapital bi se sad trebalo početi unovčavati.
Tržišta se otvaraju i šire, sad samo biti malo strpljiv.
Vjerujem da će se dobrano isplatiti!

Što prodavači misle na koji način bi to bili povezani IGH i Agrokor??

vjerojatno su oni koji prodaju IGH na primjeru LEDA, BELJA i ostalih vidjeli da je krucijalno kolika je imovina iz koje se u slučaju potrebe mogu naplatiti pa kad su pogledali imovinu (BV) koju IGH ima po dionici, shvatili su neke stvari…. jer BV je kod IGH????
[/quote]

BV je kod IGH u glavama arhitekata i inženjera, a ne u infrastrukturi. Već više puta napisano, ali ne shvaćeno od onih koji to ne žele ili ne mogu shvatiti. Kako putem BV-a iskazati diplome i znanja i vještine koje iza tih diploma stoje? To je za razmisliti, a ne samo tako bez ikakve težine konstatirati stvari kao ti u svojem postu. Vrijednost IGH je u znanjima i vještinama. A ne u zidovima.
[/quote]

samo “zaboravljaš” da ljudi nisu imovina niti su vlasništvo IGH! danas su tamo, sutra im netko ponudi bolje plaće i uvjete i odu u drugu firmu ili inozemstvo! jer to znanje i vještine koje su u glavama tih ljudi oni samo iznajmljuju IGH-u dok ne odluče drugačije,dok je imovina vlasništvo firme/dioničara koji njome mogu raspolagati! e baš zato je BV tako bitan!

Ignore: KressoM, delux

Ovaj namjerno spušta cijenu na 250.

jel namjeno spustao na 2500 kn prije koju god ?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pošteno su pritisli moju miljenicu prema dolje.
Iz iskustva ovdje govorim da kad je god bilo tako dvije su stvari u pitanju;
1) zna se već očajno financijsko izvješće za 1 kvartal pa ekipica se iskrcava
2) ili namjerno stvaranje prividnog beznađa (loš bid jučer ) jer slijede odlične vijesti po pitanju novih poslova i onda iznenada praćka gdje se ne stigneš čudom načuditi zašto raste
Dakle, šanse su 50-50% pa mi mali neka si mislimo….nije lako na burzi zaraditi kruh..
Ali ponavljam, ovdje biti strpljiv još 2-3 godine i biti će pjesme i veselja.

Spuštao je i prije izvješća, pa je nakon objave otišla na preko 300.
Sad se opet pokušava isto.
Nikakvog razloga za pad nema, budući da sad mogu samo biti bolji rezultati i osvajanje ino tržišta.

BV je kod IGH u glavama arhitekata i inženjera,

brojke govore drukcije a i cijena na tk
BV, tj.kapital 44,5M u MINUSU

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close