IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da nas takvo što zaista bubne, bilo bi vrlo veselo. A MiaIII priželjkivane cijene dionice vrlo uskoro moguće.

Štovani kolega,
ja nisam bez veze izbacio ciljane vrijednosti od 760 pa 1450 kn jer;
1 projekcija- na toj cijeni je bila prva dokap. gdje su puno ozbiljniji igraći kao Čović i Mažbihovskij ulupali više miliona EURA vlastitih novaca….zar zaista mislite da su to napravili bez studiozne analize budućih poslovanja ove kompanije.
2. projekcija- nitko neće ulupati silne milione eura na burzi a na rok od 5 godina ( to je zapravo sada ili ove godine) a da ne zaradi barem dvostruko a to je cca 1500 kn
Dakle, ne moramo crtati grafove i pomične prosjeke, otpore i FA VEĆ samo pratiti logiku većih igraća od nas koji, na svu sreću, ne živimo isključivo od burze nego ju smatramo korektnom financijskom potporom ako si normalan čovjek.
Najvažnije je da dodju 1-2 kapitalna posla kao Gruzija i to je onda to. A mora doći.
Ovdje uopće ne razmatram vrijednost zemljišta na Peljescu koje se skriva kao zmija noge.
lp

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivni-pogled-u-budcnost-franjo-tudman-je-otvoren-ali-uskoro-ce-drasticno-ce-promijeniti-izgled/5

poplava linkova,,,a cijena sve manja? jel PB ili PE zakazao?

Koliko znam projekat Hotela nikad nije prije spominjan…ili je..

Novi putnički terminal mogao bi uskoro u susjedstvu, nasuprot glavnom ulazu, dobiti atraktivan hotel u kategoriji četiri zvjezdice. Hotel su projektirali arhitekti Branko Kincl i Velimir Neidhardt te građevinski konstruktor Jure Radić, autorski trojac terminala nove zračne luke.

Čelnike 11 naših tvrtki očekuje 30 švedskih gospodarstvenika

Novi zagrebački projekt zaposlit će oko 10.000 ljudi

Sve dobre vijesti sa svih strana, a mi se bavimo Agrokorom, koji je pred samim rješavanjem situacije i nastavka normalnog poslovanja?

Mnoge dionice danas su kolateralna žrtva. Uključujući i one koje zaista nemaju baš nikakve veze sa Agrokorom. Kao što je IGH.
S druge strane, iskorištena je prilika da se napravi korekcija cijelog tržišta, kako bi sve potom, naravno, opet moglo i imalo smisla rasti.
Ovakvi povremeni ciklusi su čak i korisni za one kojima je cijena jučer bila preskupa.

Kak igh nema veze? Nema direktne ali cijelo gospodarstvo ovisi o Agrokoru.
Korekcija još nije niti počela.

[/quote]

Korekcija jos 2.5% na crobexu i to je to
[/quote]

Eto stručnjaka.
A jučer si napisao da ledo ide na 3500.

Korekcija nije uopće započela.
Nije bitno koja je dionica u pitanju.
Ukoliko se jamstva za agrokor aktiviraju svugdje će biti jednako, a pogotovo na IGH koji nema posla niti kunica za lijek.

Mnoge dionice danas su kolateralna žrtva. Uključujući i one koje zaista nemaju baš nikakve veze sa Agrokorom. Kao što je IGH.
S druge strane, iskorištena je prilika da se napravi korekcija cijelog tržišta, kako bi sve potom, naravno, opet moglo i imalo smisla rasti.
Ovakvi povremeni ciklusi su čak i korisni za one kojima je cijena jučer bila preskupa.

[/quote]

[/quote]

Eto stručnjaka.

Ukoliko se jamstva za agrokor aktiviraju svugdje će biti jednako, a pogotovo na IGH koji nema posla niti kunica za lijek.
[/quote]

Kolega Pobjedaa,
dajte nas prosvjetlite kakve veze ima IGH s aktiviranim jamstvima od npr LEDO.
Posla ima sada da se već osjeća lagana nervoza za strukom.
Propolovili su broj uposlenika a posebice s dr.mr TITULAMA.
Slabo ste vi informirani kolega!

“…U delegaciji je i Stjepan Kunštek tehnički direktor Instituta IGH. “Nemamo aktivnih projekata na švedskom tržištu, pa namjeravamo na Forumu ostvariti susrete te otvoriti B2B razgovore s potencijalnim partnerima”, kažu u IGH…”

sudeći po thnk (uskoro 25% prihoda a tržište otvoreno prije manje od godinu dana!?) švedska je eldorado.
visoki standard visoke plaće,bogata država,nema problema sa plačanjem,zadovoljni sa našim građevinarima,daju im sve više posla….
u blizini i drugi skandinavci kao norveška ,prepuna love gdje je dlkv zauzeo pozicije ali i ostalim našim građevinarima preko svojih referenci otvara put.
svi preduvijeti za profitabilno poslovanje + zadovoljavanje potreba,želja građevinskih radnika da na terenu ako ga žele zarade bitno veće plaće
može li bolje?
uvijek može ali ovo je ….
vrijeme će dati odgovor tko je mudrije “gledao”
tako je to na burzi ,strpljivi naplačuju nestrpljivima
dobro je dok svatko ima mogućnost svog izbora.
sretno kovačima a ako ne griješim željezo je vruće pa….

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

[/quote]

[/quote]

Eto stručnjaka.

[/quote]

Šta kažeš, nema posla? Za takvo što napisati stvarno moraš imati obraz ko džon.

kad će više i ovaj igh u korekciju? dosadilo mi čekati.

who dares, wins

verdi@
kolega ja sam u odnosu na zadnji scenarij (240) smanjio kriterije i postao skromniji u očekivanjima.
možda mudro a možda i nemudro.
time will tell
nekako sam subjektivnog dojma da todex anestezija ne drži više tako čvrsto?
možda i griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close