IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@verdi
ti sitni nalozi koje spominješ nisu došli od strane prodaje nego su bili poklopljeni na kupnji, a prodavač je lupio 100 komada po kupnji u komadu i poklopio ih…ovi mali nalozi od po 2 komada su ti od H naloga na kupnji – 2H

Ignore: KressoM, delux

od nedavno i ja imam mogućnost vidjeti taj H ali mi to apsolutno ništa ne znači. kakav je da je nalog je rušilački u smislu da se poslije proba skupiti više za manje. mali rijetko kad izlaze tako da obore cijenu za par %. bar ne ja. stavim se na ask pa šta bude bit će ili čekam ozbiljan nalog na bidu.

who dares, wins

Nitko tako ne prodaje.
Da je htio baš prodati, mogao je to raditi već i po preko 350, jer da se ne štopa pratilo bi se DLKV i INGR-u a vjerojatno i više od toga.
Ovo nakon izvješča je bila prilika za zadržavanje cijene i ukrcaj prije objava novih većih poslova.

http://www.seebiz.eu/osam-kompanija-u-drugom-krugu-natjecaja-za-gradnju-peljeskog-mosta/ar-152266/

http://www.hrvatske-ceste.hr/UserDocsImages/javna_nabava/Registri%20ugovora%20i%20okvirnih%20sporazuma/Registar%20ugovora%20i%20okvirnih%20sporazuma%207.-12.%20mj.%202016.pdf

todex stampedo se i ovdje prelio?
ok nije to loše za nas koji imamo vrše u vodi.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

todex stampedo se i ovdje prelio?
ok nije to loše za nas koji imamo vrše u vodi.

Tako je kolega,
ali nemam više baruta za shoping (šopio sve u DLKV).

Sve dionice u crvenom, osim IGH!

Mnoge dionice danas su kolateralna žrtva. Uključujući i one koje zaista nemaju baš nikakve veze sa Agrokorom. Kao što je IGH.
S druge strane, iskorištena je prilika da se napravi korekcija cijelog tržišta, kako bi sve potom, naravno, opet moglo i imalo smisla rasti.
Ovakvi povremeni ciklusi su čak i korisni za one kojima je cijena jučer bila preskupa.

Pa ovdje nema razloga za pad cijene..stize vam se posao od cca. 27 000 000kn ali treba pricekat da zalbe budu odbijene od konkurencije…

Mnoge dionice danas su kolateralna žrtva. Uključujući i one koje zaista nemaju baš nikakve veze sa Agrokorom. Kao što je IGH.
S druge strane, iskorištena je prilika da se napravi korekcija cijelog tržišta, kako bi sve potom, naravno, opet moglo i imalo smisla rasti.
Ovakvi povremeni ciklusi su čak i korisni za one kojima je cijena jučer bila preskupa.

Kak igh nema veze? Nema direktne ali cijelo gospodarstvo ovisi o Agrokoru.
Korekcija još nije niti počela.

Naravno da nema, samo se koristi prilika da se oduzmu dionice od posljednih plašljivaca, pa da im ih onda prodaju opet po 400.
Još malo pa će Agrokor “negativno” utjecati i na svoje konkurente Lidl, Plodine, Metro …??
Svašta se danas može čuti!

New Report

Close