Ali je netko dobro iskoristio ovo s izvještajem za izuvanje drhtavih ručica iz dionica.
Kad se je već mislilo da nema više ispod 400, cijena srušena već 40%.
Nakon izvještaja opet će krenut pozitivni komentari o buduććnosti i rast cijene.
Niste bi bedasti, niste uopće!
Budal.a je onaj tko vas sluša, i onaj koga ste nagovorili da kupuje ovo govno….
Koma.
Da bi nešto padalo treba imati ask voljan dati jeftinije.
Vidjet ćemo da li će to tu biti slučaj.
Nije cijena slučajno otišla na 400.
A vi isto kasnije objasnite drukanje onima koji su zbog toga prodali jeftino ako cijena opet krene prema 400.
hm, poboljšanje poslovanja u odnosu na 2015 je očito.
jos uvijek je minus, ali puno bolja slika nego prosle godine.
rast prihoda od prodaje , pad rashoda
tako neko se moglo očekivati s obzirom na Q3/2016
Ja ne znam kaj se svi sad čude. Pa znalo se da 2016. godina neće biti neko osobito veselje. Ovdje je bitna slijedeća godina, pa ona iza i tako dalje.
Sto puta je napisano da ono sada i ono od prije više ne igra nikakvu ulogu. Kak to ljudi ne kuže?
Stvarno bi me zanimalo kakav je to profil ljudi koji likuju kad nešto nije bajno? Kad je bajno, onda su puni gorčine. A prije mjesec dana su bili po mišjim rupama. I opet će. Vrlo uskoro.
Tko zna kad će se opet moći kupovati po 245 kuna? Tko zna?
Eto i ovo izvješće je odrađeno. Kako se čini, korekcija je rekla svoje. Kupci su oživjeli. Tko je jamio, jamio je.
Očito ovdje još ima kostura u ormaru. Zbog toga i ovaj gubitak. Bez njega bi 4Q bio pozitivan.
Očit je napredak u zadnjem kvartalu ali muči me ova netransparetnost i negativan kapital. Kao da se željelo sakriti bolje poslovanje u 4Q, a ne se pohvaliti njime. Nadam se da kolege griješe, ali ne bi me čudilo da sve ovo vodi ka novoj dokapitalizaciji. Još i ovo spominjanje vraćanja senior duga od ove godine…
Moram priznati da sam očekivao ipak pozitivnije naglaske u izvješću…
Prihodi u 4. kvartalu čak 50% viši nego 2015.!!
Točno kolega,
to je ono što je najvažnije u cijelom FI…svi su znali za gubitak ali svaka sljedeća godina je sve bolje i ovdje se kupuje budučnost. Vjerujem da uz 1-2 posla vani kao u Gruziji, evo nas u troskoku na 760 i to najmanje..vjerujem u to vrlo brzo.
Točno kolega,
to je ono što je najvažnije u cijelom FI…svi su znali za gubitak ali svaka sljedeća godina je sve bolje i ovdje se kupuje budučnost. Vjerujem da uz 1-2 posla vani kao u Gruziji, evo nas u troskoku na 760 i to najmanje..vjerujem u to vrlo brzo.
[/quote]
ma ne sumnjam da ćete ovog gubitaša uskoro opet napucati preko 400 kn, možda i na tih 760 kn, koga briga za BV, FI i ostale tričarije, jel tako? vi ste ovdje skoro pa prava sekta, kapa dolje
pobjeda…. 6x,xx – 400