IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što ako je danas ili sutra već netko opet napuca na 400?
Opet bi svi nahrupili i na preko 400, tako da treba biti oprezan.

1. Prvo ćemo testirati dno i najvjerojatnije imati duplo dno koje će se tek potvrditi kada dionica preleti 400 kuna – znači prvo na 6x,xx pa tek onda gore

Znači tako jednostavno: samo naći prodavače po 60, i onda za dan dva kupce na preko 400??!!
I 600% u džep za par dana ??!!
Odličan plan, nema se što tu reći. Samo da prodavači na 60 ne saznaju da se za par dana moglo dobiti 400!
[/quote]

1. da li je tko rekao da će tako biti?
2. ono nije bilo dno, a na ovaj način koji sam rekao može biti potvrda duplog dna
3. proces može potrajati

Naći prodavače?
Neka mi ruke otpadnu ali 75% Vas pozitivaca stalno reže pozicije u nadi da će skupiti nekoliko dionica više (što nije glupo naravno, a brokeri trljaju ruke) – a tako i sami rušite cijenu.

Čujemo se za pola godine.
LP

U četvrtom tromjesečju 2016. godine Hidroelektra niskogradnja d.d. je ostvarila negativan financijski rezultat.
Ostvareni su ukupni prihodi u iznosu od 129.448.252 kuna, a ukupni rashodi u iznosu od 176.450.385 kuna. Gubitak razdoblja iznosi 47.002.133 kuna. U odnosu na isto razdoblje prethodne godine evidentan je pad poslovnih prihoda od 15%, dok su poslovni rashodi smanjeni za za 22%

Hmm…cijena 7,49% plus..

ovo je o Hidrici…pa vidi..nakon kvartalnog gubitka od 47 mil kn cijena otišla 7,49%….tako će biti i s IGH jer se kupuje budučnost a ne sadašnjost tj tmurna prošlost..

živo me zanima kakvo će biti Fi za 4Q 2016, čisto da nakon toga vidimo reakciju na burzi

Ignore: KressoM, delux

Samo 60 milijuna gubitka. Ma sitnica za ovu megarusiju!
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/IGH-fin2016-4Q-NotREV-N-HR.pdf

evo izašlo je FI
a evo i reakcije po bidu

Ignore: KressoM, delux

ajme, kako vm je sindikat uvaljao ./.
60M gubitka

BV, tj.kapital 44,5M u MINUSU

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovo mi mirise da je netkom pukao margin jer nevidim drugi razlog

Kad nešto pada uvijek je najlakše opravdanje da je pukao margin… u stilu palo je 30,00% ali nije problem jer je vrlo vjerojatno nekome pukao margin…ne sikiram se…life is great…
[/quote]

Bit će izgleda opet pucanje margina…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ali je netko dobro iskoristio ovo s izvještajem za izuvanje drhtavih ručica iz dionica.
Kad se je već mislilo da nema više ispod 400, cijena srušena već 40%.
Nakon izvještaja opet će krenut pozitivni komentari o buduććnosti i rast cijene.

Ali je netko dobro iskoristio ovo s izvještajem za izuvanje drhtavih ručica iz dionica.

Haha, drhtave ručice, ma dajte molim vas, kapital im je u minusu više od 30 milijuna kuna…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Prihodi u 4. kvartalu čak 50% viši nego 2015.!!

koliki je BV sada?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close