IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Staviš veliki nalog “strašilo” na ask (trenutno 350 kuna) i onda se svi uplašenici i drhtave ručice naslaguju ispod njega po cijeni koju si im ti odredio. I kupuješ od njih po priželjkivanoj cijeni. Mada mislim da ovo nije taj slučaj. Ali tko zna.

recimo i da je to tako…. ali zašto onda ti i svi ostali koji tobože smatrate da je ova cijena niska i jeftina ne poskidate tih 1000 komada koji stoje do 350 kn?? ja da mislim da IGH vrijedi više od 400 kn, to bih odmah napravio (naravno da neću jer po meni ne vrijedi ni pola ove cijene)

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

http://zse.hr/default.aspx?id=75806

Staviš veliki nalog "strašilo" na ask (trenutno 350 kuna) i onda se svi uplašenici i drhtave ručice naslaguju ispod njega po cijeni koju si im ti odredio. I kupuješ od njih po priželjkivanoj cijeni. Mada mislim da ovo nije taj slučaj. Ali tko zna.
mnogi se uzivljavaju da “oni” guraju cijenu svojim navlacenjem.
u krivu ste oduvjek i zauvjek 🙂

Staviš veliki nalog “strašilo” na ask (trenutno 350 kuna) i onda se svi uplašenici i drhtave ručice naslaguju ispod njega po cijeni koju si im ti odredio. I kupuješ od njih po priželjkivanoj cijeni. Mada mislim da ovo nije taj slučaj. Ali tko zna.

recimo i da je to tako…. ali zašto onda ti i svi ostali koji tobože smatrate da je ova cijena niska i jeftina ne poskidate tih 1000 komada koji stoje do 350 kn?? ja da mislim da IGH vrijedi više od 400 kn, to bih odmah napravio (naravno da neću jer po meni ne vrijedi ni pola ove cijene)
[/quote]

Ja svaki mjesec od love koja mi ostane višak kupujem pomalo i skupljam. A skupilo se podosta. Naravno da mi je dvojaka situacija s ovim rastom. Ne paše mi jer sam na onim cijenama s raspoloživom lovom htio skupiti još brojčano više jeftinih dionica, a paše mi jer sam odjednom u takvom debelom plusu. Ako rokne, kupovat ću dalje za mjesečno raspoloživu lovu više dionica, ako nastavi rasti, opet je dobro. Sve je dobro i život je lijep. Kužiš?

[/quote]

Ja svaki mjesec od love koja mi ostane višak kupujem pomalo i skupljam. A skupilo se podosta. Naravno da mi je dvojaka situacija s ovim rastom. Ne paše mi jer sam na onim cijenama s raspoloživom lovom htio skupiti još brojčano više jeftinih dionica, a paše mi jer sam odjednom u takvom debelom plusu. Ako rokne, kupovat ću dalje za mjesečno raspoloživu lovu više dionica, ako nastavi rasti, opet je dobro. Sve je dobro i život je lijep. Kužiš?

[/quote]

To je to, Kolega!

[/quote]

[/quote]

kužim da zapravo ni ti ni drugi koji imate IGH ne smatrate da je kupnja po 350 kn isplativa, odnosno ne smatrate da je IGH na 350 kn jeftin…to se jasno vidi iz tvog posta koliko god ga ti umatao u celofan

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Danas se može očekivati zanimljiv dan na ovoj dionici!

Nisam ja Kreirao Graf, ja ga samo čitam.

Vi demantirajte moju tehničku analizu ako mozete.

Iiiiiiiiiiiiii, tehnička analiza ponovo zakazala…. Ili samo hvatamo zalet za neslućene visine?

Rješenje: ne pisati ništa pa kad se smiri, opet isto, ko da se ništa nije dogodilo….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Nisam ja Kreirao Graf, ja ga samo čitam.

Vi demantirajte moju tehničku analizu ako mozete.

Iiiiiiiiiiiiii, tehnička analiza ponovo zakazala…. Ili samo hvatamo zalet za neslućene visine?

Rješenje: ne pisati ništa pa kad se smiri, opet isto, ko da se ništa nije dogodilo….
[/quote]

nije da ga branim KRESSO al covjek nije ni rekao da ce s ovih razina rast…nego puno prije….. previse mrzis tu teh analizu i volis se naslađivat, al ok
evo moje manje poznavanje tehničke – pa se usudim rec da bi 260-280 moglo stat pa opet poletit do cca 100 e …. treba pratit
znas i sam da trava ne raste do neba pa koliko god bila ona fundamentalno jaka

pepe7

Lik je reko da ne treba prodavat, da je u uzlaznom trendu i da se ceka neka tehnicka caka.

Ne nasladujem se. Zao mi je. Nego, da se ljudi ne navlace na to kockanje. Dokazati rezultatima, samo to. Nikakvo nasladivanje.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Netko namjerno spušta cijenu s 1, 2, 3 dionice.

New Report

Close