Ne sjećam se kada su zadnji puta kupovali vlastite dionice.
Očito se ima para, odnosno likvidnosti ne fali. Jedva čekam izvještaj za 4Q …
Znači krenuli s kupnjom, valjda znaju zašto.
Ne znam zašto samo toliku količinu, ali onda valjda stvarno imaju viška novca, tko bi to rekao.
S obzirom da oni najbolje znaju jer su insajderi o svem svojem poslovanju, odluka da počnu skupljati dionice za trezor je ustvari nevjerojatno dobra vijest i jasan putokaz svima ostalima.
Ne sjećam se kada su zadnji puta kupovali vlastite dionice.
Očito se ima para, odnosno likvidnosti ne fali. Jedva čekam izvještaj za 4Q …
[/quote]
Poštovani forumaši,
dakle, ovo je vrlo jasan znak što o trenutnoj cijeni dionice misli Uprava pa su, shodno tome, i krenuli laganini u kupovinu vlastitih dionica.Ako njima nije skupo po 370-380 odnosno 50 EUR, VJERUJTE da niti Čoviću nije bilo na 760 ili 100 EUR u prvom dokapu.
Ako to nije dosta nevjernim špekulantima kao jasan indikator, onda im nema pomoći.
Što se tiče FI za 2016 i zadnji kvartal….ono će biti jednako loše ili nedobro – ali s jasnom tendencijom stabilizacije i izlaska iz depresivnih predstečajnih dana u posljednje 3 godine.
Predsjednik Paladina je najavio da je 2017 okretni momenat a sve će se lijepo vidjeti u zadnjem kvartalu 2017. odnosno onima koji robuju FI jasan znak će biti TRAVANJ 2018 kada izlazi FI za 2017 i 1Q/2018…no problem je što će tada to sve biti prepoznato od strane hrabrijih ulagaća te će cijena biti na primjerenim visinama..Dakle, moj vremenski obzor koji me interesira, ali bez prodaje – je kraj travnja 2018..do tada na ovoj dionici samo pasivno čekam.
Očekujem da će po izlasku FI biti prividne panike ili manipuliranja ali možda ćak i euforije, ali opći trend u 2017 je valjda svima jasan.
Čujemo se!
Tvrtka kupuje dionice, cijena stoji, komentara nema, sve neobično za ovu dionicu koja inače strašno jako reagira na bilo koji podražaj i uvijek iznova pokušava prebaciti za sada “magičnih” 400.
trezor kupuje i štopa cjenu
Institut IGH d.d. – Odluka skupštine imatelja obveznica IGH-O-176A 22.02.2017 09:37:41
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/GxEDk37b779HyJS8LtozJQ==.pdf
Sve bitne dionice su u korekciji. A s obzirom da je i igh bitan, mora malo i on. Ništ strašno.
Naročito što se radi o samo sitnih 27 tisuća kuna prometa.
trezor kupuje i štopa cjenu
pa ako kupuju onda oni dižu cijenu, a ne da je štopaju! daj objasni kako oni kupnjom štopaju cijenu, ne mogu to shvatiti!?
Staviš veliki nalog “strašilo” na ask (trenutno 350 kuna) i onda se svi uplašenici i drhtave ručice naslaguju ispod njega po cijeni koju si im ti odredio. I kupuješ od njih po priželjkivanoj cijeni. Mada mislim da ovo nije taj slučaj. Ali tko zna.