IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo koji su pokušali trejdati neće dobro proći.

Ne smije se samo na neki usputni otpor ulaziti u trejd.
To nije po pravilima tehničke analize.
Igh je imao otpor na 400 ali ništa drugo.

@dindon

Ja sam rekao da je target na 400, ali nisam rekao da treba prodavati.

Dionica u rastućem trendu se ne smije prodavati bez barem neke divergencije.

Imali ste samo otpor i overheat.
Zato ce i biti ovakva mini korekcija

kol.tigrus, za održivi rast vrijednosti dionice, TA ne znači ništa bez FA a kod IGH su fundamenti u mp4….stoga, ako ćemo za prav, sa parsto K kuna ste digli vrijednost dionice u pred stečajnoj nagodbi sa malim freefloatom i tako izazvali interes i navukli janjad te sada selektivnim tumačenjem TA i trialovim bezobzirnim drukanjem kuhate mozak pohlepnim ulagačima ne bi li zavrtili još jedan krug ringišpila i uvaljali im bezvrijedne hartije ove predstečajuše

ista stvar je i sa ingr i dlkv ali za razliku od igh, te tvrtke bar imaju neki fundamentalni temelj

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Barbosa,

Nisam ja Kreirao Graf, ja ga samo čitam.

Vi demantirajte moju tehničku analizu ako mozete.

Barbosa,

Nisam ja Kreirao Graf, ja ga samo čitam.

Vi demantirajte moju tehničku analizu ako mozete.

Svaka vaša tehnička analiza me veseli…samo nastavite !!!

kol.tigrus, za održivi rast vrijednosti dionice, TA ne znači ništa bez FA a kod IGH su fundamenti u mp4….stoga, ako ćemo za prav, sa parsto K kuna ste digli vrijednost dionice u pred stečajnoj nagodbi sa malim freefloatom i tako izazvali interes i navukli janjad te sada selektivnim tumačenjem TA i trialovim bezobzirnim drukanjem kuhate mozak pohlepnim ulagačima ne bi li zavrtili još jedan krug ringišpila i uvaljali im bezvrijedne hartije ove predstečajuše

ista stvar je i sa ingr i dlkv ali za razliku od igh, te tvrtke bar imaju neki fundamentalni temelj

Daj mi objasni zašto je s obzirom na promete i cjenovni pomak, moja priča očito ulagačima uvjerljivija od tvoje?
Na ovakvo pitanje možeš mi dati samo jedan odgovor, a vjeruj mi nema potrebe da vrijeđaš sve ljude koji zadnjih mjeseci kupuju dionicu gotovo i ne pitajući za cijenu.

@dindon

Ja sam rekao da je target na 400, ali nisam rekao da treba prodavati.

Dionica u rastućem trendu se ne smije prodavati bez barem neke divergencije.

Imali ste samo otpor i overheat.
Zato ce i biti ovakva mini korekcija

Upravu ste !!!!

Jaki su mi ovi sto se iskrcavaju po bidu.

Bas me zanima kako ce opet doci do tolikog broja dionica po tim cijenama?!

sve 5 kolega ali kao što vidiš ovi koji su prodali sad imaju vremena i pričekati jer će u najgorem slučaju ući opet nazad po istoj po kojoj su izašli.

Bilo je razumno nakon onakvog divljanja prodati pogotovo jer se ne zna kakav će biti FI…

to vrijedi za sve građevinare
[/quote]

Kolega,
FI će biti loš, za očekivati je nastavak minusa…ali..
kada počme sjedati lova od Gruzije, i svih ugovorenih poslova a posebice nekretnina koja nisu u predstečajnoj masi nigdje viđena niti prikazana…..tada će ova dionica biti na 4-znamenkastoj cifri a Vi i dalje lamentirajte o TA, FA,….RAČUN DOBITI -GUBITKA .
Izadjite iz tih teorija s fakulteta te se uhvatite obične životne logike….pomaže vjerujte mi.
Pitajte Čovića je li na 760 grunuo 8 miliona eura nakon što je crtkao grafiku ili je ulupao lovu na osnovu životnog iskustva i očekivane sinergije njega i Gljadelkinove firme iz Beča….znate li o kojoj firmi govorim i koliki joj je prihod i netto dobit? provjerite i čitajte.

neki fundamentalni temelj
a kakav je bio na 62 kn? 🙂

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/tko-je-i-zasto-navalio-na-gradevinske-dionice-jedni-podrugljivo-kazu-da-kupuju-ovce-drugi-ipak-smatraju-da-na-trzistu-za-to-postoji-opravdanje/5581079/ [jutarnji.hr]

Je li se tu najviše mislilo na Igh budući da je on daleko najviše porastao od svih drugih građevinara (preko 500%)??

@pozitiva2,
takva izjava, pod uvjetom da je uopće postojala i da je istinita, neprimjerena je da dolazi od bilo kojeg vodećeg čovjeka, bilo koje naše građevinske tvrtke, da sam ja na čelu ZB, poslao bih još danas dopis JL, da mi novinar odgovori imenom i prezimenom, o kome se točno radi, ili on izmišlja, a tada bih zatražio mjerodavne institucije da poduzmu određene sankcije protiv novinarai njegove novinske kuće, ne bi on više pisao ni u kupusovom listu, ako je ovo laž i izmišljotina,
neprimjereno je da bilo tko razvrstava dioničare na obične ljude i velika imena, ponajmanje da ih naziva ovcama, mislim da takvih ljudi nema na čelnim pozicijama naših tvrtki, po meni je članak zlonamjeran

Jaki su mi ovi sto se iskrcavaju po bidu.

Bas me zanima kako ce opet doci do tolikog broja dionica po tim cijenama?!

sve 5 kolega ali kao što vidiš ovi koji su prodali sad imaju vremena i pričekati jer će u najgorem slučaju ući opet nazad po istoj po kojoj su izašli.

Bilo je razumno nakon onakvog divljanja prodati pogotovo jer se ne zna kakav će biti FI…

to vrijedi za sve građevinare
[/quote]

Kolega,
FI će biti loš, za očekivati je nastavak minusa…ali..
kada počme sjedati lova od Gruzije, i svih ugovorenih poslova a posebice nekretnina koja nisu u predstečajnoj masi nigdje viđena niti prikazana…..tada će ova dionica biti na 4-znamenkastoj cifri a Vi i dalje lamentirajte o TA, FA,….RAČUN DOBITI -GUBITKA .
Izadjite iz tih teorija s fakulteta te se uhvatite obične životne logike….pomaže vjerujte mi.
Pitajte Čovića je li na 760 grunuo 8 miliona eura nakon što je crtkao grafiku ili je ulupao lovu na osnovu životnog iskustva i očekivane sinergije njega i Gljadelkinove firme iz Beča….znate li o kojoj firmi govorim i koliki joj je prihod i netto dobit? provjerite i čitajte.
[/quote]
Ljudi moji dajte se uhvatite matematike. Da se razumijemo odmah drago mi je da građevinari rastu pa tako i ova dionica ali svima treba biti jasno da IGH bez nove dokapitalizacije ne može opstati do naplate tih novih poslova o kojima trubite. Do tada firma može tri puta propasti jer nemaju keša da otplaćuju obaveze koje ih čekaju ove godine. A većinskom vlasniku nije u cilju da dokap bude po višoj nego po nižoj cijeni i ako vjeruje u IGH u budućnosti onda će poduzeti sve da se već sada dočepa što većeg udjela. Mali će ovdje zasigurno još više nastradati nego što su do sada nastradali, u to ni najmanje ne sumnjam. Al eto par likova ovdje i dalje živi u svojim iluzijama sve dok ih stvarnost ne rasprši. Sjećam se kako se Magma tržila mjesecima po 2,50 kuna kada je već svima bilo očito da joj nema spasa ali psihologija mase je zeznuta stvar. Dovedeš cijenu na jednu razinu i onda je tu držiš, kipaš se po malo, a većina ostalih sudionika zaista povjeruje da je to ta “pravična” cijena, ne sluteći što se iza brda valja. Školarina se i ovdje mora platiti, netko više netko manje, jedino što profesori ne plaćaju, oni zarađuju trenutno i odmah. LP i ugodno sanjarenje.

New Report

Close