Ovu dionicu imam 8 godina. Prošlo se kroz oluje, ali informacije u cijelom tom periodu bile su dovoljne da se u ovoj dionici ostane. Osobno poznam Vladu Čovića i taj je čovjek netko tko ne radi u životu zaokret preko noći. On nije day trader ili neznam što slićno. To je čovjek sa vizijom u budućnost. Ne za 50 godina, ali ne niti za samo 5 dana. Tu je razlika u mnogim dioničarima. Oni koji su samo i isključivo za dnevno trgovanje mogu i sada dobiti koliko toliko ono što žele, ali ova je dionica ono što vrijedi čekati jer će se tu lojalnost itekako uzvratiti. Zato što sa ovom tvrtkom ne upravljaju klošari već ljudi koji znaju što žele i kamo idu i kojima ne igra presudnu ulogu priča o pepljuzi da se preko noći postaje milijarder, ali niti su ovo ljudi koji stavljaju milione da ih bace u vjetar. Živi bili pa vidjeli. Ovisno tko će biti na kojoj strani, a tu je samo stvar izbora.
Stari druže u ovoj dionici,
ja sam se krcao u ovu dionicu onomad kada smo pobijedili na natječaju za put u CG ..prosjek 3120 kn…poslije dokupljivao na 770 pa 190 pa 68-80…sve u svemu vrlo lijepa priča ali trebalo strpljenja 6 godina, sada sam u plusu iznimnom…no niti trznuo nisam na sve ovo ..
Vjerujte mi, do razina 1499 kn a to je otprilike dvostruka zarada na silne pare koje je Čović utukao kao i Sergej Veniamin (po 760), nema niti primisli o početku otpuštanja i jedne jedine dionice.
Korekcije će biti ali ne velike jer onaj tko u korekciji proda, neće se stići ukrcati nazad jer će pračka ići u troskoku….jače nego li sada…
Ovo su počeci oporavka. Amen i više neću skoro pisati jer sam sve pogodio–hmm …napokon nakon 6 godinai
[/quote]
Nema prodaje sljedeće 2 -je godine bez obzira na cijenu,a na mojih 2822 kom , svaki pozitivan pomak je brutalan kao i pad..na to sam mislio!!!
LP
[/quote]
E vidiš, ja sam ih kupovao do 31.12.2015. Istina da je prosjek 126kn, ali ne trebam čekat 2 god. Namam ih toliko, ali cifra je četveroznamenkasta. Hajde bar nešto. Muči me jedino ATPL. Tu sam još uvijek pušač.
Jaki su mi ovi sto se iskrcavaju po bidu.
Bas me zanima kako ce opet doci do tolikog broja dionica po tim cijenama?!
Book value je trenutno nekih 25,00 kn….odnos duga i kapitala je nestvaran…
Koje financijsko društvo ima UGOVOR O OBAVLJANJU BROKERSKIH USLUGA sa dioničkim društvom
IGH d.d. ?
dosta je bilo bureka, zima je jaka i treba malo pojačati prehranu;
http://www.seebiz.eu/izradena-specifikacija-za-oznaku-izvornosti-dalmatinska-janjetina/ar-149802/
dosta je bilo bureka, zima je jaka i treba malo pojačati prehranu;
http://www.seebiz.eu/izradena-specifikacija-za-oznaku-izvornosti-dalmatinska-janjetina/ar-149802/
Da izdvojimo iz članka
“Trend rasta broja ugovora vidljiv je, pa su investitori vjerojatno investirali u budućnost. Kompanija je u 2015. godini ugovorila nešto više od 100 milijuna kuna poslova, da bi lani ta brojka bila gotovo utrostručena – potpisani su ugovori u ukupnoj vrijednosti od 270 milijuna kuna, od čega pola u inozemstvu. U ovu godinu IGH ulazi s 40 posto više aktivnih ugovora nego lani”.
Da izdvojimo iz članka
"Trend rasta broja ugovora vidljiv je, pa su investitori vjerojatno investirali u budućnost. Kompanija je u 2015. godini ugovorila nešto više od 100 milijuna kuna poslova, da bi lani ta brojka bila gotovo utrostručena – potpisani su ugovori u ukupnoj vrijednosti od 270 milijuna kuna, od čega pola u inozemstvu. U ovu godinu IGH ulazi s 40 posto više aktivnih ugovora nego lani".
Al IGH je u potpunosti devastirana firma koja vrlo vjerojatno neće moći poslovati bez novih dokapa. A upitno je to stalno bacanje novaca u “crnu vreću”. Ja pretpostavljam da vi baš ne razumijete brojke i poslovanje jer se samo javljate kad je neka špekulacija u igri i obično to tarabljenje “pozitivnim vijestima” drži vodu dok majstori ne odu.
IGH je oduvijek bila tuđa prčija, politike, HDZ-a, Jure Radića i ekipe i ništa se tu nije promijenilo od predstečajne pa nadalje. Od tamo su uvijek izlazile krivotvorine i pamfleti, po potrebi. Možda dolaze uistinu znatno bolji dani za firmu, al to sa cijenom na burzi, pogotovo posljednjih dana nema nikakve veze. Špekulacija, špekulacija i samo špekulacija…. jer tu zdravog fundamenta nema ni u primisli.