IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trial
Malo sreće..malo …svega pomalo al najviše strpljenja..kako je rast brutalan tako će i pad -korekcija biti brutalna na ovu količinu-to je normalno. Zato nema euforije
LP

Pa tko te tjera da kad dođe vrijeme, sve kreneš prodavati naglo. Možeš prodavati mjesecima, mic-po-mic, a da uopće gotovo i ne utječeš na cijenu.
Tako ću ja, kad jednom dođe vrijeme za to. Zašto ostalim ulagačima rušiti cijenu, samo zato što sam ja odlučio izaći?

Treći najveći dioničar IGH sa 30.000 dionica je firma Amaritudo. Direktor firme je Alen Čović, a on je sin direktora drugog najvećeg dioničara Zagreb-Montaže, Vlade Čovića. Dakle, nije u rukama Čović samo 50.000 dionica kako se to na prvu čini, već značajno većih 80.000 dionica.
Više dionica u čvrstim rukama dobro za nas dioničare.

Oni su dokapitalizirali ,mislim po 760 i spušili,jer ako ja kupim po 280 to je ipak triput jeftinije.
I nemojete mi samo reći da su bili pametni,đavla su bili pametni.Pametniji bi bio ja da kupim po i po 300,a zamisdlite koliko su bili pametniji oni koji su kupovali po 70.
[/quote]

Kolega Lopina,
pa o tome se i radi…Čović nije mali igrać–onaj tko kupi 30 plus 50 tisuča komada= 80 000 kom po 760 kn jest 8 miliona eura ..e to nije mali igrać i sigurno nije uložio da bi izgubio..cijena ide ka 760 i tada je na nuli…zatim se okreće u plus.Javjerujem da je njegov cilj cca 2000 kn.
Pa i Gljadelkin je bio od 2013 u minusu…već je sada u plusu a da zapravo pravi rast još nije niti krenuo.

Kada dodje do korekcije to će biti samo prilika za blic krig ukrcavanje..i neće biti velika….oni koji ne iskoriste ukrcaj samo će nemočno gledati i sljegati ramenima……Covićev ukrcaj na 760 je valjda svakom jasno da je to minimum i još uvijek ok cijena za ukrcaj.

lp

Bilo bi lijepo vidjeti neki komentar Uprave…

http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/d4/d4db08b1577ec3bb4a57d76f0eb85cd8.png

Kako par crtica na grafikonima donosi lijepu lovu 😉
Sve lijepo nacrtano i objašnjeno. Sad čekanje i uživanje 😉
Sretno svima koji imaju ovu dionicu a onima koji nemaju da ne ser. jal i zavist 😉

trial
Malo sreće..malo …svega pomalo al najviše strpljenja..kako je rast brutalan tako će i pad -korekcija biti brutalna na ovu količinu-to je normalno. Zato nema euforije
LP

Stari druže u ovoj dionici,
ja sam se krcao u ovu dionicu onomad kada smo pobijedili na natječaju za put u CG ..prosjek 3120 kn…poslije dokupljivao na 770 pa 190 pa 68-80…sve u svemu vrlo lijepa priča ali trebalo strpljenja 6 godina, sada sam u plusu iznimnom…no niti trznuo nisam na sve ovo ..
Vjerujte mi, do razina 1499 kn a to je otprilike dvostruka zarada na silne pare koje je Čović utukao kao i Sergej Veniamin (po 760), nema niti primisli o početku otpuštanja i jedne jedine dionice.
Korekcije će biti ali ne velike jer onaj tko u korekciji proda, neće se stići ukrcati nazad jer će pračka ići u troskoku….jače nego li sada…
Ovo su počeci oporavka. Amen i više neću skoro pisati jer sam sve pogodio–hmm …napokon nakon 6 godinai

Da nema bas puno slobodnih dionica za prodaju..Samo strpljivo ako smo do sad mogli cekat mozemo i dalje..Pozdrav..

trial
LP

Stari druže u ovoj dionici,
ja sam se krcao u ovu dionicu onomad kada smo pobijedili na natječaju za put u CG ..prosjek 3120 kn…poslije dokupljivao na 770 pa 190 pa 68-80…sve u svemu vrlo lijepa priča ali trebalo strpljenja 6 godina, sada sam u plusu iznimnom…no niti trznuo nisam na sve ovo ..
Vjerujte mi, do razina 1499 kn a to je otprilike dvostruka zarada na silne pare koje je Čović utukao kao i Sergej Veniamin (po 760), nema niti primisli o početku otpuštanja i jedne jedine dionice.
Korekcije će biti ali ne velike jer onaj tko u korekciji proda, neće se stići ukrcati nazad jer će pračka ići u troskoku….jače nego li sada…
Ovo su počeci oporavka. Amen i više neću skoro pisati jer sam sve pogodio–hmm …napokon nakon 6 godinai
[/quote]
Nema prodaje sljedeće 2 -je godine bez obzira na cijenu,a na mojih 2822 kom , svaki pozitivan pomak je brutalan kao i pad..na to sam mislio!!!
LP

Bilo bi lijepo vidjeti neki komentar Uprave…

Pa oni ili njihova rodbina, koji znaju kamo ovo ide, zapravo i kupuju. Nema komentara velikih niti će ih biti.

Uhh, blokada IGH..
30% je buy limit ili 345,20—
Sutra je novi dan….idemo dalje..dokle god ne osvojimo zlato–kao naši kauboji..2018 u Rh je prvenstvo Evrope i zlato je naše….što se tiče IGH ne da će biti zlato 2018 nego li dijamantna ogrlica na ZSE!

Jel znate vi sto znaci “bull short” ?

Ovaj igh ako ga prodaš je kao da radis bull short u USA.

Taj gospodin Covic i njegove firme unutar grupe zagreb montaze su bili jedni od najvecih dionicara jadranske banke naravno uz jolly-a,kupovali su dionice po 2000 kn to osobno znam pa vidite kako su zavrsili a kao bili su putokaz drugima ,zato gospodo oprez nemoj da vam oni budu vodic !

New Report

Close