IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://www.google.hr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.posao.ba/%23!home%3Bjob%3D113146&ved=0ahUKEwjQxOetgOjRAhWEE5oKHTkSA544WhAWCB0wAw&usg=AFQjCNFiqvIp6UbB39YuWcARr64c3bGVUA&sig2=FMz7G7XzU8_b_DSsQKAfNA

Business Development Manager (m/ž) – Posao.ba

Datum objave:16.01.2017.
Trajanje oglasa:30 dana (ističe 15.02.2017.)

AKTIVNI OGLASI
Direktor podružnice (m/ž)
Tbilisi, Gruzija
Glavni nadzorni inženjer / Nadzorni inženjer (m/ž)
Hrvatska i inozemstvo (Gruzija, BIH, Albanija,…)
Voditelj projekta (m/ž)
Dipl. ing. građevine (m/ž)
Business Development Manager (m/ž)
Hrvatska, inozemstvo

Apsolutni dobitnik tjedna je Institut IGH (ZSE:IGH-R-A) koji je u tjednu katapultiran 42,3 posto, na 283,90 kuna, uz tjedni promet od 1,4 milijuna kuna.

Nazalost ova dionica mi nije bila u fokusu, cestitam decki koji ste unutra i vjerovali u rast

LIDER

INSTITUT IGH Otpustio petnaest inženjera, sada će morati tražiti nove

Paladino kaže nije riječ o manjem opsegu posla nego odlučili su se na restrukturiranje manje profitabilnih odjela….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ružna istina rečena na lijepi način!

Treći najveći dioničar IGH sa 30.000 dionica je firma Amaritudo. Direktor firme je Alen Čović, a on je sin direktora drugog najvećeg dioničara Zagreb-Montaže, Vlade Čovića. Dakle, nije u rukama Čović samo 50.000 dionica kako se to na prvu čini, već značajno većih 80.000 dionica.
Više dionica u čvrstim rukama dobro za nas dioničare.

Oni su dokapitalizirali ,mislim po 760 i spušili,jer ako ja kupim po 280 to je ipak triput jeftinije.
I nemojete mi samo reći da su bili pametni,đavla su bili pametni.Pametniji bi bio ja da kupim po i po 300,a zamisdlite koliko su bili pametniji oni koji su kupovali po 70.

lopina
Pogledaj promet na razini 70 – 80 kn pa ćeš vidjeti da se radi o sitnom broju dionica.

Doista rijetka situacija. Prodaja nestaje.

Zaista je pitanje kako će sada tržište reagirati, jer je očito da svi čekaju što će se dogoditi,

u ovim novim okolnostima.

Treći najveći dioničar IGH sa 30.000 dionica je firma Amaritudo. Direktor firme je Alen Čović, a on je sin direktora drugog najvećeg dioničara Zagreb-Montaže, Vlade Čovića. Dakle, nije u rukama Čović samo 50.000 dionica kako se to na prvu čini, već značajno većih 80.000 dionica.
Više dionica u čvrstim rukama dobro za nas dioničare.

Oni su dokapitalizirali ,mislim po 760 i spušili,jer ako ja kupim po 280 to je ipak triput jeftinije.
I nemojete mi samo reći da su bili pametni,đavla su bili pametni.Pametniji bi bio ja da kupim po i po 300,a zamisdlite koliko su bili pametniji oni koji su kupovali po 70.
[/quote]

2822 kom koliko imam -većina kupljena na razinama od 68-105 kuna .Čekam sljedeće dvije godine , da izbijegnem porez na dobit, samo strpljivo pa kako god bude !!!! Strpljivo sam s i skupljao zadnje 3-4 godine. Ispaltilo se.

@PILAPILA svaka čast, tako pravi igrači rade…

@ PILA
Taman tada će već i biti vrijeme za prodaju.

New Report

Close