IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@crobiz16 i ostali koji nemaju IGH

razumijem da je nezgodno biti izvan najbržega vlaka na ZSE,
te da je tesko sada nakon rasta od 400% ulaziti u dionicu.

ali, nemojte gledati sto je vec bilo – uzmite graf u ruke, napravite analizu i kupite ako vam se svida to sto vidite na analizi.

IGH je u rastućem trendu i ona ce vrlo vjerojatno dalje rasti, a to sto ste malo zakasnili, nema veze – jos uvijek se može dobro zaraditi. neće biti miliona, ali i tisuće su ok….

ohoho, naprovit, mene ne trebate zaliti. Nista ljudi poput vas ne preziru vise od knjige i digitrona. Sve mora “ici na iskustvo” kako kazu vama slicni. E pa neka to bude i ovo! lp

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

ohoho, naprovit, mene ne trebate zaliti. Nista ljudi poput vas ne preziru vise od knjige i digitrona. Sve mora "ici na iskustvo" kako kazu vama slicni. E pa neka to bude i ovo! lp

Nije mi bas jasno sto želite reci , ali valjda mozete vidjeti i prepoznati na grafu da je IGH u rastućem trendu.

@crobiz16
i ostali koji nemaju IGH

razumijem da je nezgodno biti izvan najbržega vlaka na ZSE,
te da je tesko sada nakon rasta od 400% ulaziti u dionicu.

ali, nemojte gledati sto je vec bilo – uzmite graf u ruke, napravite analizu i kupite ako vam se svida to sto vidite na analizi.

IGH je u rastućem trendu i ona ce vrlo vjerojatno dalje rasti, a to sto ste malo zakasnili, nema veze – jos uvijek se može dobro zaraditi. neće biti miliona, ali i tisuće su ok….

dobro kažete, mene jutros pokupilo i mislio sam super, sada više tako ne mislim, još 15 kn išlo gore, ma nema više prodaje

Sad će se uskoro oglasiti HANFA …
..”Nema bitnih činjenica temeljem kojih bi se opravdao rast cijene ………bla bla bla..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ohoho, naprovit, mene ne trebate zaliti. Nista ljudi poput vas ne preziru vise od knjige i digitrona. Sve mora "ici na iskustvo" kako kazu vama slicni. E pa neka to bude i ovo! lp

Piše u knjigama da dionica obično krene u rast nekih 6 mjeseci prije nego ciljana firma počne pokazivati svoj financijski oporavak.
Ljudi kupuju unaprijed. I to je to. Nema tu nikakve nauke.
Sjećam te se kad si pisao da ćeš ti početi kupovati kad za to bude razloga. Razloga prema tvojim kriterijima.
Očito je ovo što gledamo fatamorgana. To se ne događa. Kad ti procijeniš da je vrijeme za ulazak (sukladno precizno izračunatim financijskim pokazateljima), siguran sam da će tada ustvari već biti vrijeme za izlazak.

Ovaj tjedan ćemo pamtiti samo po dobru. Svim imateljima građevinskih dionica i svima onima koji će to tek postati, želim ugodan i veseli vikend, naročito zato što i ove hladnoće polako popuštaju i dolazi toplije vrijeme.

Godinama nije bilo prometa kao danas a ni ovako visoke zaključne cijene, smijer je postojan….

http://www.teletrader.com/institut-igh-d-d-redovne-dionice/stocks/chart/tts-13907529

Ovo ne kupuju neki klinci….
ne treba niti pokušavati nesto trgovati.

Držiš dionice i mirno spavaš

Ovo kupuje “sindikat” možete ih lako dijagnosticirati na forumu. Ipak oprez vrijedni su respekta, nedajte se pokolebati.

Kod manjih prometa kad je uključen u igru “sindikat” kreira pravila igre. Srećom, ova dionica je prilično potentna pa će i njihov utjecaj kod većih prometa biti (vjerojatno) zanemariv. Strpljenje je naš saveznik.

I sve je prošlo u najboljem redu, što znači da je projekt dobio potvrdu valjanosti i mogao je biti ponuđen potencijalnim graditeljima. Pipenbaher – Radićev most sada doista djeluje uvjerljivo čak i s temeljima u mekoj glini Malostonskog zaljeva i na iznimno trusnom tlu Dinarida pa se čini da zaista više nema inženjerskih zapreka da se i sagradi.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/ugrozava-li-peljeski-most-glineno-dno-zbog-kojeg-bi-morao-na-stupove-vise-od-zagrebacke-katedrale-1145552

http://www.poslovni.hr/burze/crobexi-oko-najvisih-razina-u-vise-od-pet-godina-323481/multimedia/p0

Treći najveći dioničar IGH sa 30.000 dionica je firma Amaritudo. Direktor firme je Alen Čović, a on je sin direktora drugog najvećeg dioničara Zagreb-Montaže, Vlade Čovića. Dakle, nije u rukama Čović samo 50.000 dionica kako se to na prvu čini, već značajno većih 80.000 dionica.
Više dionica u čvrstim rukama dobro za nas dioničare.

New Report

Close