IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako ih je neko potaraco.Svaka mu čast..

ja dobio samo novac od prodaje dijela, baš me iznenadilo

Ovo ne kupuju neki klinci….
ne treba niti pokušavati nesto trgovati.

Držiš dionice i mirno spavaš

2822 komada -Samo čekam još bolji prinos !!! Strpljivo !!!

Zašto građevinske dionice cvjetaju?

“Relativno smo zadovoljni time kako je godina počela jer je zamjetan oporavak investicijske aktivnosti. No, u godinama krize, graditeljstvo je prepolovljeno, građevinskih tvrtki nema dovoljno i to je također jedan od razloga što preostali građevinari pune svoje kapacitete. Pojavila su se ulaganja u perspektivno područje – razvojno-investicijske projekte u turizmu, a samo takvi, veliki projekti graditeljstvo mogu vratiti u život”.

Vjeko zasto mi brises post?

@trial
molim te reci dobrim ljudima ovoga foruma, sta se dogadja sa firmom kojoj je temeljni kapital manji od prenesenih gubitaka?

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Raste joj cijena dionice.
Kao i drugim građevinarima.
Sada su kupuje budućnost, a sadašnjost i prošlost zaista više uopće nisu bitni.
Nažalost, prekasno si to shvatio.
Ako si uopće?

Ma u redu, prekasno sam shvatio, car si, svaka cast bla bla. Ali objasni mi, kako se pokrivaju ti preneseni gubici? Nije valjda da firma moze unedogled gomilati te gubitke? Kako to funkcionira? Govorim o buducnosti, ne kako su gubici nastali. Kakva je procedura?

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Na temelju dobiti koja će vrlo skoro biti ohohooo. Samo čekaj i gledaj. Ne misliš valjda da sva ova pusta lova koja ulazi pojma nema što radi. Ti si najpametniji?
Samo malo strpljenja. Čekaj ti dionicu na 50 kuna.
Smijeh živi.

Ja ozbiljniju prodaju vidim tek na 500 kuna. Čini mi se da ćeš i to dočekati izvan dionice.

Pitao sam te jednostavno pitanje, ti si odgovorio kako ce se taj preneseni gubitak pokriti iz buduce dobiti. Ja mislim da ces uskoro dobiti jednu lekciju iz osnova ekonomije koju ocito jos nisi imao prilike usvojiti. Koncept podkapitaliziranosti drustva ti je ocito iznimno stran, a u ostalom zasto bi ti i bio poznat, pa ti si dionicar na burzi. Zivi bili pa vidjeli, ima jedan forumas koji kaze “moze li postenije”?

Tko o čemu, ti o računicama. Pa dobro, ne mogu vjerovati da još uvijek ne kužiš što se događa? Vrtiš se ko pas oko svoga repa.
Ali me veseli da ćeš ti, kad mi koji ne znamo, budemo u dobiti takvoj da boli glava, sukladno digitronu koji ti kaže sad je sve ok, počneš kupovati i nastaviš dalje pumpati cijenu.
Prvo kupuju jedni (ovi koji ne znaju), a potom dalje cijenu dižu ovi drugi, koji znaju kad ući. Tkz. digitronaši.
Smijeh živi.

New Report

Close