IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ja bih pitao vlasnike IGH cime se opravdava rast od 300% u 3 mjeseca te
9 x književna vrijednost…mislim stvarno
niti jedna druga dionica na ZSE nije 9 x književna u svjetu je teško naći dionice sa takovim omjerom književne vrijednosti nesto tu jako debelo smrdi na navlakušu prve klase eto obrazloženja molim makar znam da ga nema niti ga može biti…netko umjetno pumpa dionicu u stratosferu

Ovo je slobodno tržište i svako ima svoju računicu i slobodno raspolaže sa svojim parama.

Zašto ti to smeta? Nemaš pametnijeg posla?

Usput, kao i kod mnogih drugih dionica, ovdje se kupuje njena buduća vrijednost!

Evo ja bih pitao vlasnike IGH cime se opravdava rast od 300% u 3 mjeseca te
9 x književna vrijednost…mislim stvarno
niti jedna druga dionica na ZSE nije 9 x književna u svjetu je teško naći dionice sa takovim omjerom književne vrijednosti nesto tu jako debelo smrdi na navlakušu prve klase eto obrazloženja molim makar znam da ga nema niti ga može biti…netko umjetno pumpa dionicu u stratosferu

Kolega, kako tumačite činjenicu da je IGH zakovan 7 godina na mizeriju kao niti jedna dionica.
Rus ju je preuzeo na 190 kn 2013, zar vi i svi ostali mislite da ju je kupio za veliku lovu a da bi izgubio….isto pitanje vrijedi za vas i sve skeptike i dušebrižnike po pitanje Čovića i ostalij..oni su ušli u prvi dokap s milionima eura na 760..jer su i oni ludi- a Vi pametni koji trkelja o nekakvoj cjenovnoj projekciji.
Kolega, svi koji su ušli na 760 u prvi dokap, svoje pare budu oplemenili a to zanći da cijena na ZSE mora ići na barem dvostruko od prvog dokapa da svi skupa zarade i cijenba se koliko toliko nivelira.
Niste kokodakali kada je padala na volumenu od 1000 kn dnevno po 20 %.
Ja sam vas sve upozoravao( odvrtite ovaj topić forum malo unazad) da će cijena do 760 biti pregažena kao plitak potok…no nitko mi
nije vjerovao.
Hvala Vam što brinete o nama…a ja ću vam se opet javiti kada budem imao potrebe.
Ali Vi ćete se i tada čudom čuditi…znate ono kako se pura čudi kada gleda na mjesec,
lp

http://www.seebiz.eu/uzlet-dionica-iz-gradevinskog-sektora-na-pocetku-godine/ar-149290/

@dindon

dionice iz gradevniskog sektora idu na svjetskim trzistima se prodaju za veci P/E nego obicne dionice (npr defanzivne dionice iz prehrambenog sektora).

predpostavljam da je to zbog puno vecih mogućnosti zarade gradevinara u bull trendu

Trudis se ti ali ama bas nista ne moze objasniti ovako visoku cjenu
..osim ponzi piramida shema
u kojoj rus sam pumpa svoju dionicu koju je kupio za 20x manju cjenu…ovo kad se strmoglavi oni koji zadnji uđu ostat će i bez gaća i bez svega..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

rast dionice od skoro +400%, a cijena na preko 10xBV, bit će da je IGH otkrio nalazišta zlata i nafte u svom dvorištu?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Kad pocne opravdavanje valuacije od 10 bookova i 300 ev/ebitda sa primjerima iz svijeta onda se zna da smo u balonu. A Crobex ni na 2100. Jos samo fali da se javi neka frizerka kojoj je musterija preporucila ulaganje u IGH. Boze pomozi nam!

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Trudis se ti ali ama bas nista ne moze objasniti ovako visoku cjenu
..osim ponzi piramida shema
u kojoj rus sam pumpa svoju dionicu koju je kupio za 20x manju cjenu…ovo kad se strmoglavi oni koji zadnji uđu ostat će i bez gaća i bez svega..

Zasad su sa gaćama na štapu ostali oni koji nisu ulazili kad je bilo vrijeme.

Pa da je promet baš prevelik, baš i nije.
Kupovali su možda neki novi kojih baš nema previše i koji će se vrlo brzo istrošiti, a da li će oni koji su inače kupovali IGH ispod 100 sada kupovati po 150% višoj cijeni, teško.
Ili je netko samo pumpao cijenu da se može istovarati iznad 200 kad se nakupilo bida.
Nijedna konkretna vijest nije stigla, izvješće za 2016.će biti sigurno loše, zato treba biti oprezan na ovim razinama jer su sad prilično (pre)visoke.

Pa da je promet baš prevelik, baš i nije.
Kupovali su možda neki novi kojih baš nema previše i koji će se vrlo brzo istrošiti, a da li će oni koji su inače kupovali IGH ispod 100 sada kupovati po 150% višoj cijeni, teško.
Ili je netko samo pumpao cijenu da se može istovarati iznad 200 kad se nakupilo bida.
Nijedna konkretna vijest nije stigla, izvješće za 2016.će biti sigurno loše, zato treba biti oprezan na ovim razinama jer su sad prilično (pre)visoke.

Ako se ne varam , vi ste zazivali povratak na 65 kn , te ste vidjeli igh na 10 kn ono kad smo probili 120 kn.
Tvrdili ste da je 120 definitvno previse i preskupo.

Jel vam se čini da je kupnja na 250 preskupa ili je to sad ok?

@ tigrus

Nije mu ok. Nikad mu ništa nije ok. I na 10 kuna bi bio zazivao 2 kune. To je takav tip ulagača. Nikada nebi kupili, nikada nebi riskirali. I onda eto pušing i gnjev. O duševnim bolima da i ne govorim.

Ponuda za kupnju je nadjačala prodaju!

Još jedan od signala!

New Report

Close