O kakvom vi padu raspravljate… Na-vlak-uša, smiješno.
Nadam se neće past ispod 14.000 kn – veći pad bi se mogao odraziti i na ostale dionice.
Dobro je da su fondovi u igri jer s obzirom na količinu uspjevaju koliko-toliko zadržat cijenu.
Kolega, koji fondovi? Pa oni nas spriječavaju da ne odletimo do 20k kuna.
Cijenu dižu mali dioničari. Vidim da nemate gdje vidjeti transakcije pa blebećete.
Nadam se neće past ispod 14.000 kn – veći pad bi se mogao odraziti i na ostale dionice. Dobro je da su fondovi u igri jer s obzirom na količinu uspjevaju koliko-toliko zadržat cijenu.
1119/497 dobro je izvukli smo se heh
1119/497 dobro je izvukli smo se heh
ne znam zašto toliki napadi, na kraju, tržište odlučuju a ne pojedinci na forumu[smiley2]
Čini se da fondovi posustaju, prošao je samo jedan blok od 192 kom u 10.16 h, sve ostalo čopanje po par komada.
btw. ne želim drukati, već samo nastojim biti realan
Za naše tržište je ulazak ovakve količine kapitala u samo par dana u jednu dionicu ipak rijetkost. Ovo nije umjetno napuhivanje nelikividne dionice na malom prometu. Žalosno je ovdje pročitati s kakvim dionicama neki uspoređuju IGH. U međuvremenu evo nas na novom ATH.
U 11.00 sa 15.380 => 15.350, nadam se da to nije početak kraja [smiley10]
Sada na 15.500, ti bokca, brrr…..
Očito je da je IGH naspram drugih građevinara napravio najmanji rast zadnje vrijeme, a ugovorili su najviše poslova i općenito su najaktivniji i najperspektivniji u Hrvatskoj. Puno je slobodnog novca na tržištu, tako da je rast neminovan.
idemo u tu blokadu na 16k da mogu otići na kavu,sunce je vani lijepi dan[smiley2]
Cijena se već duže vrijeme koleba između 15.300-15.500, mislim da je to dobar znak da neće ići ispod 15K, ili možda griješim?
Cijena se već duže vrijeme koleba između 15.300-15.500, mislim da je to dobar znak da neće ići ispod 15K, ili možda griješim?
ne razmišljaj pusti neka traje[smiley2]