Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ovo je sad već preko 400 milijuna kuna ugovorenih, a neizvršenih poslova. Veselo.
Nema povratka prema natrag…van svih očekivanja, ova dva dobivena posla otvaraju sigurni iskorak u bolju budućnost..samo strpljivo !!!
Nema povratka prema natrag…van svih očekivanja, ova dva dobivena posla otvaraju sigurni iskorak u bolju budućnost..samo strpljivo !!!
[/quote]
Ma slažem se ja…ali evo neka me netko uvjeri da je ovo ok i da ima perspektivu i da to opravdava već sada ovu cijenu koja je fundamentalno jako daleko od trenutne evo ja ču prvi kupiti 500 kom..
A BALVANA!!! :) :) :)
@ BearG
Evo, budi ti prvi koji će kupiti po 500 kuna. Želim ti to od sveg srca. Pokaži svima ostalima što znači pametno i pravovremeno ulaganje.
Još nije objavljeno za Rotor u Remetincu, kao niti za žičaru na Sljemenu. Moglo bi uskoro.
A prema prometima, eto IGH u Crobexu uskoro.
Još nije objavljeno za Rotor u Remetincu, kao niti za žičaru na Sljemenu. Moglo bi uskoro.
Zagreb raspisuje natječaj za projekt žičare na Sljemenu, evo kada počinje gradnja
[/quote]
U jednoj radijskoj emisiji od prije par mjeseci Bandić je rekao da projekt radi IGH.