Možda za rast i oporavak ima veze i sa zemljištem na Pelješcu ….
Znamo da gradnja mosta više nije upitna, a nakon izgradnje možda nikne jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa na mediteranu koje je Blagajić predstavljao inverstitorima s bliskog istoka….
A zemljište kod Obrovca 500 000 m2za projekat Plinske Centrala…..tko bi ga znao….??????????
Ovdje prvo treba odraditi novu dokapitalizaciju po 100 kuna pa tek onda firma će imati neki temelj za razvoj i eventualni rast. Međutim problem je u tome što će u toj novoj dokapitalizaciji Rus postati vlasnik preko 75% IGH-a a onda ga baš briga za cijenu dionice sve dok se vi ne umorite i poprodajete. Boli ga uho da li će toi biti za 2 ili 5 godina. Ionako sa tim vlasničkim udjelom može činiti u firmi što poželi.
Kolega Bananko,
ništa Vi ne znate o ovome…A daj nas prosvjetlite zašto baš po 100 ..je li Vi to iz graha ili.. pa njemu je i 51% dionica dovoljno da radi što hoće…..a jeste li razmišljali zašto dokap ne bi izvršili naši mirovinski fondovi ali po recimo 760 po koliko je i Čović i Mežbihovskij u prvom dokapu….niste o tome malo dumali…e vidite ja jesam i zato bezbrižno spavam…
Rapsodija se nastavlja …svi se nekako utišali..nevaljaj kad raste ..nevalja kad pada..samo pitanje je na kojim osnovama ovakav rast i do kad????????!!!!!!!!!
KUPNJE (2.357) – IGH-R-A
PRODAJE (2.093) – IGH-R-A
rijetko viđena stvar na zse. ništa ne znači ali ajde u rubriku kurioziteti.
yessss. zadnja transakcija me ubacila u moj novi okrugli ath. hvala doviđenja. odo kod suseda na rakiju.
KUPNJE (2.357) – IGH-R-A
PRODAJE (2.093) – IGH-R-A
rijetko viđena stvar na zse. ništa ne znači ali ajde u rubriku kurioziteti.
još malo pa nestalo