bumo vidli..
realna cijena je nažalost dosta niža od trenutne..
Kolega, dajte nas prosvijetlite i izeracunajte tu dosta nižu cijenu.
Ne znate da samo zemljište na Pelješcu duže cijenu ove dionice na recimo 500 -ak kuna…ali da li će to tržiste prepoznati e to je već druga stvar..no, Rusi su prepoznali i kupili i ništa vi ne brinite o realnoj cijeni. Oni znaju a zna, bogami, i Cović iz ZM..evo ga na drugom mjestu..volio bih da se pofajtaju Rusi i on za preuzimanje…tada bi purani letjeli.
Samo polako!
Kolega, dajte nas prosvijetlite i izeracunajte tu dosta nižu cijenu.
Ne znate da samo zemljište na Pelješcu duže cijenu ove dionice na recimo 500 -ak kuna…ali da li će to tržiste prepoznati e to je već druga stvar..no, Rusi su prepoznali i kupili i ništa vi ne brinite o realnoj cijeni. Oni znaju a zna, bogami, i Cović iz ZM..evo ga na drugom mjestu..volio bih da se pofajtaju Rusi i on za preuzimanje…tada bi purani letjeli.
Samo polako!
[/quote]
ja nemam nikakve povlaštene informacije, samo kratak pogled na bilancu koji mi govori da je ovo spremno
a) za stečaj
b) dokapitalizaciju po 10 kuna
a zemljišta, imovina ova ona vrijedna ne znam koliko.. o tome ne znam mnogo, ali me podsjeća na kaštelanske staklenike. jel se tamo aerodrom trebao gradit ako se dobro sjećam?
Kako to da ovdje nema optimizma, na THNK npr. pršte od optimizma u građevinskom sektoru?
Kod tehnike se promijenila Uprava i možda to malo osvježi… Ovdje nažalost ova potpuno nekompetentna uprava još ne pokazuje znakove da odlazi…
No tko zna, možda se i posreći…
Zar je stvarno uprava loša?!
Pa ne znam da li bi g. Rus to trpio, njemu zacijelo pašu, a onda bi mogli i nama.
Valjda će već napokon nešto pokrenuti.
http://www.posao.ba/#!searchjobs;job=105980
Možda lasta koja donosi proljeće?
Kraj mračnog tunela je već završio, počinje svjetlo.
Traže zato jer im je problem dati našim radnicima 4-5000 kn plaće, pa bi htjeli one koji bi radili za 2-3000 kn.
Pozdrav.
Nešto se počelo događati u IGH i građevinarstvu općenito, a dionica je još na dnu.
Kažu da treba kupovati kada nitko neće i kada krv teće u potocima.
Za IGH je to sadašnje vrijeme.
Svi vidimo izvješća, prihode, gubitak i knjigovodstveno to je katastrofa. Takva je i cijena dionice.
Ima i pozitivnih stvari.
Najinteresantnije mi se čini poslovno-vlasničko povezivanje ( ili barem suradnje ) do kojih je došlo.
Fond NEXUS nakon ulaska u Dalekovod slično je napravio i sa ZG MONTAŽOM.
ZG MONTAŽA ušla u vlasničku strukturu IGH.
Gosp. Gljadelkin ulazi u HIDRORLEKTRU.
Takvo vlasničko povezivanje počeli su pratiti i zajednički poslovi, pa se navedene firme sve češće pojavljuju kao izvođaći i podizvođaći.
Kada krupni kapital banaka i tajkuna radi takva povezivanja, uz očekivani oporavak u cijeloj branši, onda to najčešće znači očekivanje velikih profita.
Ima smisla razmisliti o dugoročnijem ulaganju ( ili samo uzeti dnevnu dozu bureka ).