Pa da i ostanu na ovim priljevima, krediti će se polako smanjivati, a potom će i bilanca kroz FI biti postupno sve bolja. Svaki novi veći posao je dodatni bonus. Nema tu puno nauke. Sektor se ionako oporavlja. Trube sve novine na sva zvona.
Igh napokon funkcionira i samo je pitanje vremena kad će dionica preko 100kn.
Znam nekoliko djelatnika pa znam da se stvari odvijaju u pravom smijeru.
Kolega slučajno ih i ja znam i više od nekoliko i svi odreda govore da je situacija u firmi nikad lošija. Ponovo su otkazi u toku, a i puno ljudi koji vrijede je samo otišlo. Ovi što su ostali otići će prvom prilikom kada budu mogli ako se stanje ne popravi.
[/quote]
Mozda su ovi Vaši frendovi zabušanti pa zato
Očekujem pad, ali ne ispod 68-70kn
Igh napokon funkcionira i samo je pitanje vremena kad će dionica preko 100kn.
Znam nekoliko djelatnika pa znam da se stvari odvijaju u pravom smijeru.
Kolega slučajno ih i ja znam i više od nekoliko i svi odreda govore da je situacija u firmi nikad lošija. Ponovo su otkazi u toku, a i puno ljudi koji vrijede je samo otišlo. Ovi što su ostali otići će prvom prilikom kada budu mogli ako se stanje ne popravi.
[/quote]
Mozda su ovi Vaši frendovi zabušanti pa zato
[/quote]
Također sreo poznanika koji je otišao iz IGH prije godinu dana. Kaže da su mu kolege iz IGH javile da ih je dosta otpušteno i da je situacija u firmi jako loša.
Čisto da potvrdim dindonov komentar.
Ha-ha! A pingvina!
Također sreo poznanika koji je došao u IGH prije godinu dana. Kaže da je u IGH sve pod kontrolom i da su mu kolege koji su otišli javili da im je sad krivo.
Čisto da osporim dindonov komentar.
Ha-ha! A pingvina!
Također sreo poznanika koji je došao u IGH prije godinu dana. Kaže da je u IGH sve pod kontrolom i da su mu kolege koji su otišli javili da im je sad krivo.
Čisto da osporim dindonov komentar.
Zaboravih napomenuti da je za tih godinu dana od kada je poznanik otišao iz IGH još njih 10tak što otišlo, što dobilo otkaz.
Nitko nije došao.
Čisto da isporim tvoje osporavanje dindona :p
Dokle god je Mile Fontana gradonačelnik, za IGH će po Zagrebu biti posla. Ovi poslovi natkrivanja sjeverne i zapadne tribine stadiona u Maksimiru uz sve poslove dosad, samo su još jedan dokaz toga. Da i ne pričamo o novoj žičari na Sljeme.
Dolazili ili odlazili djelatnici iz IGH-a.
Kad se samo setim igh na 20.000kn
RIP
Rodilo je zlatom sve ča god si taka, nek ti na sve vike zemlja bude laka, pokrila te ploča, sad smo mi na tratu, triba nam odradit život ka žurnatu. Istrajat će tilo dat se neće stina, a i ti si s nama i neka te nima.
Dragi Jure nadam se da gore gradis neke bolje mostove i da nema bure.