IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po čemu zaključuješ to o povl. informacijama?
Možda je po onoj kud svi turci tud i mali Mujo?

Inače, čitam na susjednom forumu, neki kolege nagađaju nekakvu dokapitalizaciju, drugi spominju Pleso, treći kažu napuhani balon (ali šta danas nije napuhano)…sami razlučite.

Inače, čitam na susjednom forumu, neki kolege nagađaju nekakvu dokapitalizaciju, drugi spominju Pleso, treći kažu napuhani balon (ali šta danas nije napuhano)…sami razlučite.

Pa sami se tako hvale cijelo vrijeme.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Vrlo kvalitetna dionica, no za mene osobno trenutno preskupa, definitvno čekam neki pad prije kupnje!

Da vas podsjetim na jedan dobar malo stariji članak. Možda se iz toga izvuku korisne pouke između redaka…

http://www.nacional.hr/articles/view/37124/

IGH istinski gospodari Hrvatske[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

flavio:

Pa sami se tako hvale cijelo vrijeme.

Hehe, u pravu si.
Al eto, ja nemam pojma o ničemu vezano uz “preduzeće” osim da je Jure Radić diša.
I šta, to ti je ono kao po principu, kupiti ću Ledo jer se ovo ljeto puno lizalo sladoleda, a i Toda zna šta radi.[smiley2]

Lijep pozdrav svima, do sada sam uvijek samo promatrao vaše rasprave i nisam se htio uključivat, no ovog šta se zadnjih dana događa nema nigdje.

CRAL, MDPL, i sad IGH

bauštelac, 19.10.2007. u 00:12

(2007-10-18)
Uprava Instituta građevinarstva Hrvatske d.d. naknadno se očitovala glede obustave trgovanja dionicom Izdavatelja.
Upravi nisu poznate nove i/ili promijenjene materijalne činjenice koje bi mogle uzrokovati navedeno povećanje cijene dionice Izdavatelja.

Šta mislite koliko će sutra potonut?

BTW, izdano je 158.580 dionica i uz cijenu 15.000,00 kn po dionici to bi bilo 2.378.700.000 vlasničkog kapitala!!!!

Ne čini li vam se to malo precijenjeno? Ipak je to IGH, a ne T-HT ili HEP.

[color=grey][i]Ne pozivam Vas ni na kupnju ni na prodaju - odluku biste trebali donijeti temeljem prospekta, a ja vam ga ne nudim. Iznosim samo neka svoja razmišljanja o vrijednosnim papirima koje pratim. [i][/color]

precijenjen ?

Necu politiku u svoju butigu .

Lijep pozdrav svima, do sada sam uvijek samo promatrao vaše rasprave i nisam se htio uključivat, no ovog šta se zadnjih dana događa nema nigdje.

CRAL, MDPL, i sad IGH

cbw, 19.10.2007. u 08:38

(2007-10-18)
Uprava Instituta građevinarstva Hrvatske d.d. naknadno se očitovala glede obustave trgovanja dionicom Izdavatelja.
Upravi nisu poznate nove i/ili promijenjene materijalne činjenice koje bi mogle uzrokovati navedeno povećanje cijene dionice Izdavatelja.

Šta mislite koliko će sutra potonut?

BTW, izdano je 158.580 dionica i uz cijenu 15.000,00 kn po dionici to bi bilo 2.378.700.000 vlasničkog kapitala!!!!

Ne čini li vam se to malo precijenjeno? Ipak je to IGH, a ne T-HT ili HEP.

[/quote]

mislim da ova cijena je precijenjena i jedino održiva uz veliko povećanje dobiti pa sad vidjecemo kakvo ce biti izvješće

Lijep pozdrav svima, do sada sam uvijek samo promatrao vaše rasprave i nisam se htio uključivat, no ovog šta se zadnjih dana događa nema nigdje. CRAL, MDPL, i sad IGH
janlana, 19.10.2007. u 08:39
(2007-10-18) Uprava Instituta građevinarstva Hrvatske d.d. naknadno se očitovala glede obustave trgovanja dionicom Izdavatelja. Upravi nisu poznate nove i/ili promijenjene materijalne činjenice koje bi mogle uzrokovati navedeno povećanje cijene dionice Izdavatelja.
Šta mislite koliko će sutra potonut? BTW, izdano je 158.580 dionica i uz cijenu 15.000,00 kn po dionici to bi bilo 2.378.700.000 vlasničkog kapitala!!!! Ne čini li vam se to malo precijenjeno? Ipak je to IGH, a ne T-HT ili HEP.
[/quote]

Kolega dobro došao .

Prvi post pa toliko pesimizma ?

Ili straha ?

Ne brini se , ova je firma jedan od dragulja burze .

Precijenjen ? Svašta .

PODCIJENJEN .

uostalom evo i FA

Dakle P/B preko 7, p/e preko 40 i nek neko kaže da nije precijejnjeno

Precijenjen je onima koji mogu samo gledati kako IGH raste i raste, nemaju novaca za kupiti, a oni stoje u nekoj podcijenjenoj dionici koju nitko ne želi kupiti.
Umjesto što ovdje gubite vrijeme, dokupite si koju podcijenjenu.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close