IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još ništa zanimljivo novo u top10, ali tek sutra će se vidjeti promjene od preključer ( prvi dan s prometom
od preko 20 mil kn ) ako sam dobro računao.

Još ništa zanimljivo novo u top10, ali tek sutra će se vidjeti promjene od preključer ( prvi dan s prometom od preko 20 mil kn ) ako sam dobro računao.

Da, samo se vidi da je PBZ prodao jos 140 komada:
3. PBZ D.D. 7.561 4,77 Skrb. račun

Eto čestitam i ja. Ako CRAL može dosegnuti mcap 27 milijardi, što ne bi IGH mogao bar kao Microsoft

Hell is Empty and all the Devils are Here

čini mi se da se sutra nebudem ni logiral a da na zse već bude obavijest:

Institut građevinarstva Hrvatske d.d. – obustava trgovanja (2007-10-19[/b])
Obavještavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj (N. N. 114 od 23. listopada 2006. i N.N. 55 od 30. svibnja 2007.), došlo do obustave trgovanja i porasta cijena dionice IGH-R-A. Opširnije…

limit je na 16.096,77 kn

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Eto čestitam i ja. Ako CRAL može dosegnuti mcap 27 milijardi, što ne bi IGH mogao bar kao Microsoft

što si htio time reći?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mr,

nihil007:

Malo sam nadukupio jos danas jer seljaci iz brokerske nisu mi dali jucer dok im ne sjedne uplata (prije su davali uz potvrdu o uplati a jucer mi nisu dali taman kad sam im uplatio dosta novaca za IGH, nevjerojatno). ”

Malo OT, ali da li se smije znati o kojoj brokerskoj kuće se radi?

o PG 100%

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Još ništa zanimljivo novo u top10, ali tek sutra će se vidjeti promjene od preključer ( prvi dan s prometom od preko 20 mil kn ) ako sam dobro računao.

PONEDJELJAK – 15. 10. promet 8 802 244 k
UTORAK – 16. 10. promet 20 485 049 k
SRIJEDA – 17. 10 promet 21 200 708 k
ČETVRTAK – 18. 10 promet 26 969 409 k

S,

čini mi se da se sutra nebudem ni logiral a da na zse već bude obavijest: Institut građevinarstva Hrvatske d.d. – obustava trgovanja (2007-10-19[/b]) Obavještavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj (N. N. 114 od 23. listopada 2006. i N.N. 55 od 30. svibnja 2007.), došlo do obustave trgovanja i porasta cijena dionice IGH-R-A. Opširnije… limit je na 16.096,77 kn

Ima li razlog ili pretpostavka?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

nema razlog …………..

Evo ako smijem primjetiti, da je IGH sada u TOP dionicama po prometu,
čini mi se i čak rame uz rame uz INGR-u ko ja je jako likvidna.
Sutra ne znam šta nas čeka, ali bi htio polako penjanje, uz stabilnu cijenu.
Napravio sam laganu analizu kretanja prometa prije rasta.
Dršte se ljudi sutra.[smiley11]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Nema trigera, svidjelo mi se pisanje kolege V. Brauna, nemam ni targeta, neka ide dokle ide.
Boli me glava od ovog, ajde još sutra da ode na 16.000, pa da mogu uživati u VN Brazila ovaj vikend.
Isto preporučam i vama.

Ako triger dođe kad posustane kupnja, onda budi siguran da si u IGH do grla.[smiley1]
Triger bi mogao stići brzo, ali kolega nisu još za iznošenje dok ne bude ziher. Eto.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Vidim svi puni povlaštenih informacija. Gdje ih samo nalazite pitam se. No, onda se sjetim kako funkcionira ova priča i sve mi bude jasno (vidi Ledo)

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close