Kolega trial, hvala na utješnim riječima. NIKADA nisam kupio ovu dionicu, a da već za dva-tri dana nisam bio u minusu. I opet mi vrag nije dao mira, opet sam se uvalio. Ovo je hrid za morske pse, ne za male pitome ribe.[emo_naivan][emo_naivan]
Dobre vijesti.
Igh je od sklapanja predstečajne nagodbe dosad dugove smanjio za respektabilnih 93,4 milijuna kuna.
http://zse.hr/default.aspx?id=60387
Valjda je i to jedan od razloga zašto ovo FI nije bilo u zelenom, nego sa ipak minimalnim minusom.
Dugove treba vračati, pa se i to valjda reflektira u bilanci.
Poštovani kolega ,
Vraćanje dugova nema veze sa računom dobiti i gubitka i prikazivanjem pozitivnog ili negativnog rezultata.
U svakom slučaju mislim da je izvještaj zanačajno bolji od očekivanja jer je i dalje pri vrhu ako ne i na samom vrhu gospodin Jure Radić.
Shodno tome je teško očekivati zaokret u poslovnom konceptu koji je u RH isključivo povezan i naslonjen na velike državne projekte.
Međutim ostaje jedino nada da će Ruski investitori pronaći posla u Rusiji .
Eto to je to.
Imam ga podosta i nisam zadovoljan razvojem situacije ali sam si zadao polugodišnje 2016 kao reper za poduzimanje akcija
Dobre vijesti.
Igh je od sklapanja predstečajne nagodbe dosad dugove smanjio za respektabilnih 93,4 milijuna kuna.
http://zse.hr/default.aspx?id=60387
Valjda je i to jedan od razloga zašto ovo FI nije bilo u zelenom, nego sa ipak minimalnim minusom.
Dugove treba vračati, pa se i to valjda reflektira u bilanci.
Poštovani kolega ,
Vraćanje dugova nema veze sa računom dobiti i gubitka i prikazivanjem pozitivnog ili negativnog rezultata.
U svakom slučaju mislim da je izvještaj zanačajno bolji od očekivanja jer je i dalje pri vrhu ako ne i na samom vrhu gospodin Jure Radić.
Shodno tome je teško očekivati zaokret u poslovnom konceptu koji je u RH isključivo povezan i naslonjen na velike državne projekte.
Međutim ostaje jedino nada da će Ruski investitori pronaći posla u Rusiji .
Eto to je to.
[/quote]
Malo bolje čitati što se sve nalazi u prihodima i što se sve nalazi u rashodima. Onda pisati.
Malo bolje pratiti i onda znati da Jure Radić više nije ne samo u vrhu Firme, nego niti pri vrhu. On više ne odlučuje o ničemu. Sve su tu sada neki drugi ljudi. Sve piše, samo je trebalo pratiti i čitati.
Izašlo FI. Takvo kakvo je. Promet nakon silne rasprodaje nevjerojatnih 23.000 kuna. Prosječna cijena je točno tamo gdje je bila i jučer. Jedino se bid podebljao na 1.350, a jučer je bio nekih 850. Rezime dana.
Ma zna se da nema zime za ovu tvrtku, jer pravi veliki poslovi tek počinju stizati u narednim godinama, a izvješće je “lanjski snijeg”.
genijalni izvjestaj. trial sve zna. sad sam usao sa 400kn i ako se tu ne obogatim necu nikad.
valjda shvacas da se zezam