IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali ce i nama zasjati sunce nakon toliko godina?
Molim Vaše mišljenje..…. Od kud voliko dionica na prodaju po ovim cijenama, a ocekuje se Peljeski most i drugi poslovi?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Ovo nije normalno sto procita veceras na vijesti.hr.
EK demantira vladu da novac za most jos nisu trazili i da su to samo nasa ocekivanja.

U ovom trnutku nepostoji novac za financiranje P.M. izjavio je glasogovornik evropske komisije Jakub.

Ovi nasi nisu normalni da ovako manipuliraju sa nama radi poena.
Ovakve bi stvari tj.lazi trebalo strogi kazniti tj.zato smo i ovdje di jesmo i bit ce nam sve gore dok nas stranci ne budu vodili jer nasa ljubomora,zavist i iskvarenost ce nas dovesti gore nego Grcku.

Pa nemos da vjerujes da se ovo događa!!!!!!!

http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/1687034/ek-demantira-vladu-novac-za-most-jos-nisu-trazili-to-su-samo-hrvatska-ocekivanja/

Evo i link!

Jos nemogu sebi da dođem,a toliko sam se nadao ovih dana,pa sam cak i razmisljao da po zadnji put uletim sa nesto kn u TK iako sam rekao “nikad vise”

Oko čega se ti uzrujavaš? Oko čiste formalnosti? Nije formalno odobren, ali svi i ovdje i ondje znaju što će se i kako. Bit će odobren kad bude izrađeno i provedeno sve ono što se mora napraviti prije početka gradnje. Nema brige, platit će Europa. Pitanje je samo u kolikom dijelu će učestvovati.

Evo dobrih vijesti. IGH je prošlu godinu završio sa 6.266.549,44 kuna dobiti.
http://zse.hr/default.aspx?id=60058
Nakon godina minusa, ovo je izvrsna vijest.

fine vijesti, pozitivna godina…Pelješki most, …

Ovo ljeto će definitivno biti jako vruće za ovu dionicu i još neke građevince.

– uspješno okončan postupak PSN
– otpisan velik dio duga
– ostatak duga prolongiran na duži vremenski period
– nova vlasnička struktura
– dokapitalizacija u novcu
– usmjerenje kompanije na core biznis

Sve skupa jedan veliki plus.
Točka na “i” bi bio potpisan (do kraja godine) jedan do dva srednje do velika posla.

teško…u lošoj su poziciji!

Invest @

Torpedo je napisao argumente.
Što si ti napisao?

Pozdrav svima!
Na ovoj sam dionici davno na skup i bolan način naučio što ne treba činiti na Burzi. Iz nerazjašnjivih razloga ponovo sam kupio par dionica, čista zabava.
Što kažu poznavatelji dionice ? Ima li ova tvrtka ikakvu budućnost? Promjena vlasnika, iskazana dobit…. most u magli / sjećam se autoputa u Crnoj Gori/. I razmišljajući o budućnosti ne mislim na dnevni trade, par kuna goredole, nego na ulaganje. Hvala na odgovoru.

Jučer premijer izjavljuje da se Pelješki most gradi 100% i da o tome više nema razgovora, a ova dionica i dalje miruje?

A upravo se najviše nje to i tiče!

Jučer premijer izjavljuje da se Pelješki most gradi 100% i da o tome više nema razgovora, a ova dionica i dalje miruje?

ma da? zar je IGH dobio projektiranje novog mosta???

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close