IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnja dva kvartala dobra izvjesca a dionica ni makac, why?

Mia, pa podebljao malo i ja (za 30%), ako padne na 120 i niže ulazim još s ovoliko koliko sada imam.
Jednostavno sentiment je još uvijek negativan na ovoj dionici. Vjerojatno dobar dio ljudi misli da je još uvijek Jure na čelu. Vjerujte mi, ova firma već sada, a do kraja godine sigurno neće imati nikakve veze s IGH-om za vrijeme “vladavine” Jure.
Zapuhali su neki novi vjetrovi, došao novi gazda, nova uprava. Trebati će još tu dosta toga posložiti, ali ja vjerujem da je ono crno iza nas i da svaki idući kvartal može biti barem jednako dobar kao ovih zadnjih nekoliko.
Bumo videli…

Rast će kad se iskrcaju koperanti i kad je sruše oko 100 kn.
Sve je isprogramirano[emo_bijesan]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

možda i prije od vaše razine, možda već kroz koji dan/tjedan

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Rast će kad se iskrcaju koperanti i kad je sruše oko 100 kn.
Sve je isprogramirano[emo_bijesan]

[/quote]

Kolega, na ZSE ništa nije isprogramirano i oni koji su u “dealu” odnosno grupa pojedinaca koji imaju isti ili sličan interes, lako mogu manipulirati cijenom bilo koje dionice osim nekoliko..npr HT ili ADRS..
Stoga, lako je moguće da ju zatuku na 100 kako kažete ili potpuno nepredviđeno..u par skokova ode na 1000..tada tu odstoji neko vrijeme i svima nam je puno i visoko….zatim opet u nekoliko navrata, recimo 6-9 mjeseci ode na 2000 i mi mislimo da je balon….pa opet isto ..ali sada ide na 4000..a ti si grizeš prste i proklinješ sebe, državu, SDP i HDZ itd…ja sam se toga nagledao i ovdje slutim sličan scenario..
lp

jučer 1140 komada po bidu. zna li se tko se to iskrcava?

Ignore: KressoM, delux

Rus je ostvario svoj plan.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/G1Z5ZenFa5ETuGzK2TfnSg==.pdf

Najveći suvlasnik IGH i u Hidri uspijeva.
http://zse.hr/default.aspx?id=57220

Za ovaj broj Forbesa ekskluzivno govori Rus s hrvatskim državljanstvom Sergej Gljadelkin, vlasnik IGH, koji je 48. na hrvatskoj listi bogataša, a uskoro će biti i vlasnik Hidroelektre. IGH je lani dokapitalizirao sa 58 milijuna kuna te je postao većinski vlasnik. Ima dobre kontakte na ruskom tržištu i prilično je optimističan oko poslovnih planova. Javio se i na natječaj za Kupare, preko svoje austrijske tvrtke.

kolega think pink ako ste na kupnji pa ste ulovili malo, a bogami i ako ste na prodaji jer niste si jako srušili cijenu a uspjeli ste prodati … evo ja sam bio na kupnji i štipnuo malo a nadam se i još, što nikako nije nagovor na kupnju ili prodaju
lp

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Šta nitko nije čitao novi Forbes? Moram priznati da sam ugodno iznenađen dozom optimizma kojim vrvi g. Sergej, a koliko čujem i u samoj firmi se već osjećaju promjene na bolje…

Evo izvadak iz Forbesa. Gljadelkin zaista optimističan.
http://www.jutarnji.hr/imamo-tri-milijardera-i-101-milijunasa-pogledajte-najnoviju-listu-najbogatijih-hrvata/1320992/

New Report

Close