16500 Kn za dionicu IGH, kako kažu NIKAD ne reci NIKAD.
Ali kolega to je meni presmiješno. Ova firma nema veze s onom firmom, onim balunom,….
Možda čak i balun iz 2007 je zaslužniji puno više za 16500 nego sama firma, Oću reći da je firma tada vrijedila 3000 Kn a balun je dodao 13500
Nakon splita dionica i dokapitalizacije… pa recimo 350 – 850 bi mogli u narednih par godina vidjet ako naravno ne bude 1,2,3,4,5…
16500 Kn za dionicu IGH, kako kažu NIKAD ne reci NIKAD.
Ali kolega to je meni presmiješno. Ova firma nema veze s onom firmom, onim balunom,….
Možda čak i balun iz 2007 je zaslužniji puno više za 16500 nego sama firma, Oću reći da je firma tada vrijedila 3000 Kn a balun je dodao 13500
Nakon splita dionica i dokapitalizacije… pa recimo 350 – 850 bi mogli u narednih par godina vidjet ako naravno ne bude 1,2,3,4,5…
e moj kolega, ja sam svjedočio kako kada lavina krene nema te barijere koja može zaustaviti bilo koju dionicu.
spomijete nekih tričavih 380-850…to nije razina zbog koje su ukrcao niti RUSI niti Čović.
To se protepe u par dana.
Pitanje je samo jedno.Tko će i kada odlućiti da ju lansira s ovog lanca.
Čović nije ušao da bi mi lova koju je keširao za 760X30000 čamila na nuli godinama ili sada je u teškom minusu.
Kada on i još neki fond manager odkuće da to krene..ona leti..kada stane, tada će ju oba Rusa podublati na razine sada nama potpuno nepojmnjive.
Kolo se uvijek okreće i ovdje samo treba čekati.Tko nema strpljenja nije za burzu.
lp
http://hac.hr/sites/hac.hr/files/cr-collections/1/g162odlukaoodabiru.pdf
Posao od 3,3 mil. kn. Nije loše…
LP
Po ovome ispadne da nitko drugi osim IGH-a nije stručan za obavljanje nadzora.
http://www.seebiz.eu/kinezi-traze-radnike-u-crnoj-gori-za-gradnju-autoputa/ar-106605/
Kinezi nam oteli autoput. Kaže traže radnike u Crnoj Gori. E baš će tamo naći radnika. Izgleda da nepoznaju Crnogorce.[emo_smijeh]
Koji crni break … možda više kao brejk dens ili mun vok … molim da nas razuvjerite
Gljadelkin uskoro preuzima Hidroelektru, usporedno snima nove mete u istoj branši
Ovakvu “bajku” ne bi napisao ni Hans Christian Andersen! Cveta cveće u naše poduzeće!
Pa izgleda da ovaj naš gazda Gljadelkin uzima dobar dio građevine pod sebe.
Vjerujem da će tu biti sinergijskog učinka.
Nije mi dao vrag mira i otišao sam na FOLNEGOVIĆEVO NASELJE u Rakušinu ulicu u Upravu IGH…porazgovarao s ljudima(dvojicom) i ostao ugodno iznenađen. Sve pršti od optimizma i situacija je kristalno čista po financijama.
Nisam znao da Laboratorij koji je postavljen u funkciju u Moskvi..uskoro počinje donositi i prve plodove….vjeruju da će biti uskoro objavljen i 1-2 veća posla ondje.
lp
Ovo nije nagovor na ništa…tek malo dijeljenje neslužbenih info..
lp
Neki olako prosipaju svoje dionice, vidjelo se to dobro na današnjem trgovanju. Mislim da su to kooperanti koji nisu do kraja upoznati sa sadašnjim poslovanjem ove firme i žele unovčiti svoj dio duga iako je on prebijen po staroj nominali od 400kn. Dok se oni ne istresu neće biti agresivnije kupnje. Meni odgovara, danas dokupio, a za dalje bumo videli… ipak mislim još 10-tak tisuća dionica i možemo lagano gore.
Neki olako prosipaju svoje dionice, vidjelo se to dobro na današnjem trgovanju. Mislim da su to kooperanti koji nisu do kraja upoznati sa sadašnjim poslovanjem ove firme i žele unovčiti svoj dio duga iako je on prebijen po staroj nominali od 400kn. Dok se oni ne istresu neće biti agresivnije kupnje. Meni odgovara, danas dokupio, a za dalje bumo videli… ipak mislim još 10-tak tisuća dionica i možemo lagano gore.
Moglo bi biti tako kolega,ali zanimljivo je da se su kooperanti već istresli dobar dio ali se ne zna tko je usisao…barem se ne vidi u top-10…