IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo http://www.info-ks.net/vijesti/ekonomija/49333/projekat-autoputa-pristina-hani-i-elezit-hrvatskoj-firmi nije obračunato u ovom FI. To tek čekamo.
i ovo … zahvaljujući Zagrebačkom aerodromu IGH će raditi i projekt za aerodrom u Donjecku.
http://www.igh.hr/novosti.asp?nID=30
… najbolji dani tek dolaze.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Dobit po dionici cca 12,7 kn nije loše što se izvješća tiče.
A nitko nije komentirao promjene u upravi od 01.03.2015.
Paladina predsjednik uprave, Kumrić novi član. Očito gazde Rusi postavljaju svoje ljude po meni to ne može biti loše, naprotiv…

Poštovanje,
dakle jučer netko kupio ili prodao,kako god hoćete, 1243 kom.
Bumo vidjeli tko griješi.
Što se tiče FI..AKO TO NIJE DOBRO,jer do odličnog ima još dosta rada.barem 6-12 mjeseci,onda ja zaista ne znam što znači dobro.
čujemo se!
lp

Ukupna imovina/ broj dionica ispda 165Kn, ili sam ja nešto zabucao?

Hoće li ovdi biti meze za IGH?

Srbija, Albanija i Kosovo ulažu 500 mil. eura u autocestu

Kolega, IGH već radi ili je u bliskoj prošlosti radio na autocestama u sve tri navedene države, što kao nadzor, što kao projektant.
Svaki tender u regiji je i pitencijalni posao za tvrtku s najboljim referencama u projekturanju i nadzoru u ovom dijelu Europe.

Vlasnk Ingre najavljuje ‘živahnu’ 2015. Naš Rus šuti.. Šuti i radi ili??? Ima netko kakvu informaciju?thX

Nožnim palcem su već zadnji puta malko zakoračili na Kosovo, mogli bi sada i cijelom nogom!

Kolega, pljuvali ste po dionici mjesecima i sada ste ušli za nekakav kikiriki i za kikiriki biste i prodali i zaradili za burek.
Ali neće ići to tako….g.Čović je dao 3 miliona eura( po 760) i on zna zašto..a znam i ja. On nije uložio 100 eura/dionici da bi zaradio za kikiriki
tek ću početi razmišljati o prodaju na 5000 kn ili cca 600-700 eura. jedino imam vremena a novce sam ionako sve spucao i to ovdje….
lp

Poštovanje,
dakle jučer netko kupio ili prodao,kako god hoćete, 1243 kom.
Bumo vidjeli tko griješi.

kako ono, troskok do 2000 kn ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

MiaIII@
Odlična očekivanja, međutim s obzirom na situaciju i 300 kuna bi bio dobar mamac. Naročito za nas koji smo kupovali u zadnjih mjesec-dva.
Nekada sam i ja plaćao Dalekovod po 1300 a vjerovatno tu cijenu ni moji praunuci nikada neće dočekati. Život je jedno a želje sasvim nešto drugo.

MiaIII@
Odlična očekivanja, međutim s obzirom na situaciju i 300 kuna bi bio dobar mamac. Naročito za nas koji smo kupovali u zadnjih mjesec-dva.
Nekada sam i ja plaćao Dalekovod po 1300 a vjerovatno tu cijenu ni moji praunuci nikada neće dočekati. Život je jedno a želje sasvim nešto drugo.

Kolega,
nekako si predmnijevam da ATH,koji je kod IGH 16.500 kn kad tad mora biti dostignut..ja vjerujem u Ruse u Čovića…nadu mi nitko ne može osporiti..novaca ionako nemam i oni su osporeni.
lp

New Report

Close