Nakon svih ovih članaka i novosti, čini se da će napokon i građevina na ovoj burzi malo živnuti. Ionako predugo tavori.
Europa predvodi rast svjetskog tržišta nekretnina; snažan oporavak u Hrvatskoj
Nakon svih ovih članaka i novosti, čini se da će napokon i građevina na ovoj burzi malo živnuti. Ionako predugo tavori.
Eto samo sto nije
Jos malo pa prodano
Samo polako sa spamanjem foruma
Ima vremena za igh i sve dionice tu
Nece to nigdje to ti govorim vec jakoooo dugo
Prije pravog rasta jos jednom na zabijanje do pravog dna
A onda jakoooo polagano prema gore
Jos koju godinu i krenuti ce i naša burza
Ne ide to kako bi ti htio
Lp
Priprema se teren za ozbiljne stvari, krenut će ovo, sve je stvar osobne procijene, eto mene u TOP 10 , moj novac moj rizik sa današnjom kupnjom sam u TOP 10.
@ PILPILA
Naravno da se kockice poslaguju. Neki to vide, neki ne vide.
Vjerojatno Sergej zna mnogo više o mogućnostima u Kazahstanu nego što si mi to uopće možemo i zamisliti. Nije se bez razloga nakon IGH pokrenuo i u Hidri niskogradnja.
@ PILPILA
Vjerojatno Sergej zna mnogo više o mogućnostima u Kazahstanu nego što si mi to uopće možemo i zamisliti. Nije se bez razloga nakon IGH pokrenuo i u Hidri niskogradnja.
Slažem se kolega sa tobom, ja samo čekam razvoj situacije, danas kupio i u TOP 10 sam.Na tu količinu svaki pomak prema gore debelo će se osijetiti.
@ PILPILA
Slažem se kolega sa tobom, ja samo čekam razvoj situacije, danas kupio i u TOP 10 sam.Na tu količinu svaki pomak prema gore debelo će se osijetiti.
[/quote]
Svaka cast na hrabrosti
Samo treba reci da ce se i osjetiti i svakim padom jer bi bilo nefer da spominjemo samo rast dionice
Nema tu sentimentalnosti Rus je imao unaprijed pripremljen scenarij, ima tržište koje je ogromnom , ima uticaj ima novac…zaradit će , i usput spasiti mnoge…
Naravno da je to ipak samo business. Ali ipak.
Meni je ovaj ruski kapital jako sumnjiv i mutan. Ti rusi mi nikad nisu ulijevali povjerenje .Ni ovde ni na HDEL . Ne vidim neke transparentnosti i pozadine svega toga , al dobro zivi bili pa vidjeli.
Po ovome, mogao bi se on primiti i zbrinjavanja otpada toliko problematičnog u Hrvatskoj.
“Avenue Holdings je grupa od 20 kompanija, koja svoju djelatnost obavlja u Europi, SAD-u i u Kini. Osnovna djelatnost godinama je bila vezana uz građevinski sektor, no i to se posljednjih godina promijenilo. Tako Avenue Holdings u svom sklopu posjeduje tvornicu modulnih i metalnih konstrukcija te raznoga građevinskog materijala, u izgradnji je tvornica obrade, reciklaže i zbrinjavanja otpada.”