dužnici IGH-u?
Kako su mu najvažniji klijenti državna poduzeća, poput Hrvatskih autocesta (HAC) i Hrvatskih željeznica, za IGH. Na polugodištu prošle godine je kompanija priopćila da ima 291 milijun kuna nenaplaćenih potraživanja. Na kraju rujna ona su se smanjila na 252 milijuna”.
A oni su državi dužni manje od 10 milijuna kuna poreza i to nije riješivo prebijanjem. Takva administracija postoji valjda samo u ovoj državi.
ove god na polugodištu PLUS nepunih 14 mil kuna a šta i kako će biti kad DUŽNICI PODMIRE SVOJE uz novi posao ovo je zlatna koka
Danas bi trebali objaviti sadržaj ugovora.??
Danas bi ga trebali službeno potpisati i objaviti sadržaj. Bilo je rečeno tri radna dana, a to je danas.
Danas bi ga trebali službeno potpisati i objaviti sadržaj. Bilo je rečeno tri radna dana, a to je danas.
Jos malo i kraj radnog vremena!
Gdje je ugovor?
Opet se skriva ili sto?
Gdje su detalji?
Kada ce ova tvrtka postati transparentna?
I onda vi meni nešto govorite?
Cekam taj ugovor a kada ono nema ga
Mi dioničari smo dobili privitak.
Kupi dionicu pa se rugaj.
Nakon objave ništa ispod 200
Dobra fora
Samo zse je ta koju mora izvijestiti a ne male miseke
Jos 54 minute
Hmmm opet po starom?
Rekla kazala?
Da li je behtel kaj objavio?
samo ti mudruj
Opet ja mudrujem?
Ne kolega ne
Vec s obzirom na prošlost igh i puno najavljenih poslova HANFA je MORALA zaustaviti trgovanje čim je dostavljen onaj dopis i to sve dok se ne dostavi potpisani Ugovor
Tko ce sada nadoknaditi malima ako ugovora ne bude?
Opet ja mudrujem?
Ne kolega ne
Vec s obzirom na prošlost igh i puno najavljenih poslova HANFA je MORALA zaustaviti trgovanje čim je dostavljen onaj dopis i to sve dok se ne dostavi potpisani Ugovor
Tko ce sada nadoknaditi malima ako ugovora ne bude?
[/quote]
kako Vi mislite da mi veliki zaradujemo na malima ?
ako se ukloni mogucnost bacanja pataka, nema vise love za nas velike.
bar ne u potocima kao sto je do sada bilo….
ponedjeljak, utorak, srijeda – 3 radna dana
Trebalo bi biti već potpisan danas, a sutra objavljeni detalji. Ili Jure opet baca “prašinu u oči”![emo_ooooo]
The government of Kosovo has awarded Hill International a contract to manage construction of the Route 6 highway.
Hill International’s five-and-a-half-year contract for the Pristina-Hani i Elezit highway has an estimated value to Hill of approximately €7.1m (£5.7m).
The 60km highway has strategic importance for the Kosovo economy, representing one of two keyconnections with trans-European corridors. The €600m (£479m) project will provide a direct connection between Pristina, the capital city of Kosovo, and Skopje, the capital city of Macedonia, reducing travel time by more than half.
“The existing Route 6 between Pristina and Macedonia is a rural route with low capacity, few services and poor security conditions,” said John Arnold, senior vice president and managing director (Europe) for Hill’s project management group. “The new Route 6 will significantly improve travel conditions and positively impact the region’s economy.”
Sad znamo tko će upravljati radovima, a tko će sve projektirati znamo već nekoliko dana.
Dok svi čekaju objavu potpisa ugovora za Bechtel, imenovan novi član uprave Ivan Paladina:
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/5pdR8xAa7vgEA1boo1oezA==.pdf
Zanimljiv gospodin, dosadašnji direktor tvrtke Delta Advisory. O njima ima nešto na ovom linku:
http://dubrovacki.hr/clanak/60866/evo-tko-zeli-ulagati-u-kupare
Čini se da Rusi malo pomalo slažu novu momčad… Pripreme za Ligu prvaka iduće godine ili ?