IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/345145/Rusi-dizu-IGH-iz-pepela.html

idemo lagano prema cjeni od rukog dokapa od 760 kn po dionici

znaju rusi šta valja i šta rade

http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/345145/Rusi-dizu-IGH-iz-pepela.html

Ovo s Rusijom neće dugo. Svi su na gubitku. Brzo će se to izgladiti i opet će biti trgovinska sloboda. Uostalom, u Hrvatskoj se otvara jako puno toga od mostova do cesta, obilaznica itd. Osim toga, krovna Sergejeva firma je u Austriji. Ima se i po EU svašta za raditi. Bit će veselo.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Nakon silnog restrukturiranja oni imaju 300 mil kn kratkoročnog duga? Smiješno.

@ lebowski
Dobro je dobro, kak je bilo. A bit će i bolje. Samo polako. Strpljenje je bitna stvar.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Premda je sada sva pažnja usmjerena na Sergeja Gljadelikna, ne smije se s uma smetnuti niti činjenica da je drugi Rus Veniamin Mezhibovskiy generalni direktor kompanije Saturn Gas Turbine koja proizvodi opremu za Gazprom. Možemo si samo zamisliti koji su njegovi motivi kupnje onih 60.000 dionica.
Piše lijepo ovdje

Tjedan pun vijesti o IGH, dionica skočila više od 10 posto

neće ni Rusi lako s našom građevinskom Melitom

neće ni Rusi lako s našom građevinskom Melitom

Kao da je tih 58 milijuna kuna od tog Rusa neki novac za IGH. Kap vode u moru dugova!
Kao što je kolega gore i naveo IGH nakon svih prelamanja, otpisa, odgoda, zavlačenja i dalje ima 300 milijuna kuna kratkoročnog duga. Iz koje će to “čarobne čarape” izvaditi? Treba plaćati radnike, režije, porez, komunalne namete, Zampove, slivne vode, struju, vodu, telefone, vozni park, gorivo, spomeničke rente, zrak koji radnici udahnu u toku radnog vremena, odvoz smeća, kanalizacija, farbanje oblaka….itd, itd…
Još jedno pet Rusa kada bi izvršilo sličnu dokapitalizaciju kao taj Serdžo, možda bi se nešto i pokrenulo. A onda bi dionica vrijedila 2-3 kune kao i Ingra.

nema brige za IGH dok Rusi paraju nemam dionice IGH

Nakon nekoliko gubitaških godina i okončanja predstečajne nagodbe, IGH opet posluje pozitivno. U prvih šest mjeseci 2014. ostvario je dobit od 13,3 milijuna kuna, unatoč osjetno nižim prihodima nego lani u istom razdoblju

prvih 6 mj DOBIT 13,3 MILIONA KUNA

alo bananko pobjeda i ostali dezurni drukerčići 13,3 mil DOBITI

Nakon nekoliko gubitaških godina i okončanja predstečajne nagodbe, IGH opet posluje pozitivno. U prvih šest mjeseci 2014. ostvario je dobit od 13,3 milijuna kuna, unatoč osjetno nižim prihodima nego lani u istom razdoblju

prvih 6 mj DOBIT 13,3 MILIONA KUNA

alo bananko pobjeda i ostali dezurni drukerčići 13,3 mil DOBITI

Dobit IGH-a Vam je kao “Trojanski konj”. Tako su ne tako davno u jednom kvartalu imali dobit iz poslovanja a odmah u slijedećem prikazali minus od preko milijardu kuna. Mislim da tamo kod njih u računovodstvu sjede sve sami kreativni umjetnici. Pravo stanje je ovako kako stoji dole u članku! I ja bih nešto radio ali nikako da nađem banku koja bi me pogurala, pa zato neradim ništa, a i to je umjetnost neraditi ništa ali biti kreativan.
http://danas.net.hr/novac/konstruktor-igh-i-tehnika-duguju-3-8-milijardi-kuna

Sada će te napisati kako su to zastarjeli podaci! A istina je da se dug samo povećao i nakon PSN-a na gore. Jedino što su ga uspjeli razvući na 30-tak godina pa se sada čini manjim. A ovaj kratkoročni bi uništio i daleko kvalitetniju tvrtku od ove ruske!

New Report

Close