IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle 3 izvrsne vijesti. Predstečajna prema planu, odlično izvješće i upravo gledao dnevnik, ide izgradnje mostova po Rvackoj, jedan u Trogiru a drugi i najvažniji most Pelješac se aktualizira, ipak izbori idu zar ne…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

možda imaju naloge na 100, ali nakon izvješća teško će se tamo skupljati, morat će potegnutix2

@ lopina
Od kuda ti znaš da će one dionice od po 400 na burzu? O tome nigdje nije bilo niti riječi. Ja mislim da će ih IGH postepeno otkupljivati od vlasnika i poništavati ih. Rus odlučuje, a on će vjerojatno htjeti da se ne razvodnjava, nego da se zgušnjava vrijednost njegovih dionica. Ne zaboravimo iz Lidera njegov intervju gdje je rekao da priprema nešto bitno, a da će o tome pravorvremeno izvijestiti. Ali tko bi čitao tiskani Lider. Trebalo je dati samo 18 kuna na kiosku. Valja se iza brda što god tko mislio o tome.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Ovo je još uvijek u tijeku, a nije bilo nigdje objavljeno na ZSE.
http://www.igh.hr/novosti.asp?nID=87

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Što se sve radilo u zadnje vrijeme, a manje je znano.
http://www.igh.hr/projekti.asp?pageID=3

Još ću samo reći da je Gljadelkin spomenuo svoje interese oko Kupara. Tko ne vjeruje neka si pogleda u Lideru br. 450 na 29. stranici.
http://www.jutarnji.hr/kupari–mocni-ruski-gigant-konkurira-agrokoru-i-grofu-eltzu-u-utrci-za-bivsi-vojni-kompleks/1173415/

postavljanje stabilnih temelja je od iznimne važnosti za svaku gradnju, danas se to upravo odvija na IGH

Nisam nigdje pročitao da te dionice imaju bilo kakvu oznaku.
Možemo mi ovdje raspravljati koliko hoćemo. Nigdje nije spominjano njihovo pojavljivanje na burzi. Čak niti naznačeno takvo nešto.
Sačekajmo, vrijeme će pokazati. Firma je u uzlaznoj putanji nakon ovog dna koje joj nije niti trebalo u njenoj povijesti. Vlasnici 400 kn dionica će još čekati razvoj situacije. Druge im niti nema. Zasad budućnost samo možemo pretpostasviti sa manjom ili većom vjerojatnošću.

Konačno krenulo nakon samog dna.[emo_dolar]

“To nije pitanje vjerovanja. Jedini naučni stav koji čovjek može o bilo čemu da zauzme, je pitanje da li je to istinito"

Konačno krenulo nakon samog dna.[emo_dolar]

Daleko je još do dna, još se ni ne nazire!
Ovako to u stvarnosti izgleda. I koga je briga što će mnoge firme vezane za rusko tržište bankrotirati. Nikoga! Nekim drugim tvrtkama će ovo biti prilika za uzlet.
http://www.jutarnji.hr/svaki-tjedan-u-mvp-u-odrzavaju-se-sastanci-s-predstavnicima-hrvatskih-poduzeca-koja-su-ugrozena-odlukom-bruxellesa—/1210757/

tko je prodao na ovom odbijancu super, a ostali će morati sačekati novo dno pa potom novi odbijanac

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Manje posla tamo ,više posla tu.Ionako je novi gazda usmjeren prema domaćem tržištu i budućim od vitalne važnosti za RH i EU akvizicijama.Kad je zadnji posao uopće i bio u Rusiji?

“To nije pitanje vjerovanja. Jedini naučni stav koji čovjek može o bilo čemu da zauzme, je pitanje da li je to istinito"

New Report

Close