IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bid se brojčano izjednačino sa askom. Dosad je bio na polovici aska. A bliži se kvartalno i polugodišnje FI. Očito neki već znaju kakvo će biti.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Vlada: Projekt cestovnog povezivanja hrvatskog juga uključuje i pelješki most

Program je opsežan……

marcello

do kad će biti po ovim cijenama
http://www.seebiz.eu/vlada-ne-odustajemo-od-peljeskog-mosta/ar-91982/

Bid se brojčano izjednačino sa askom. Dosad je bio na polovici aska. A bliži se kvartalno i polugodišnje FI. Očito neki već znaju kakvo će biti.

Da je prošlo barem sto dionica, ali na deset…

Kolega,jeste li na bidu i čekate mrvice..cujemo se za godinu do dvije a možda i puno prije.Jedno je sigurno, kada Rusi odluče da dionica poleti- ona leti! Amen!
lp

zanimljiva je kupnja zadnjih dana na IGH, da li netko već zna rezultate za 1H ili je izračunao da je dionica bez obzira na sve – podcijenjena?

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

@ MiaIII
Gljadelkinu zaista nije bitno kolika je cijena dionice na burzi. Njegove dionice sigurno se neće pojaviti na burzi. On je strateški ulagač. Ako ih ikad i bude prodavao, neće ih prodavati ovima kikirikijima na bidu koji stoje i čekaju već danima.
(Gledati skroz desno gore u uglu ekrana blijedo otisnute poruke)

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Kakva je situacija sa prometom na ovoj dionici, mogla bi vrlo skoro završiti u posebnom režimu trgovanja.

Kolega,jeste li na bidu i čekate mrvice..cujemo se za godinu do dvije a možda i puno prije.Jedno je sigurno, kada Rusi odluče da dionica poleti- ona leti! Amen!
lp
[/quote]

Kako nemaš srama?
Sam si u minusu preko 90% i dalje drukas?

Drukas aktivno od 1500 kuna, a ne možeš shvatiti da do 2020 nećeš vidjeti 500 a upitno je da li ce igh opstati (naravno u slučaju da se kriza u Ukrajini proširi i da se ruse kompletno izolira iz EU).

Ma užas!

Rus je tu koliko?
1-2 godinu i kaj je napravio?

@ pobjeda
1. Za tvoju informaciju, MiaIII je žensko. Tako da bi bilo lijepo da se lijepo ponašaš.
2. Od kuda ti pravo da si uzimaš za pravo procjenjivati koliko je tko u minusu i tako se razmetljivo ponašati na forumu o takvoj temi?
3. Ne znaš što se iza brda valja, tako da bi ti bilo pametnije da ne komentiraš što će Rus i kako će.
4. Dijonica je oduvijek dionica. Što god ti mislio o tome.

http://www.seebiz.eu/grcic-peljeski-most-apsolutni-prioritet-za-europske-fondove/ar-92298/

dali je ovo prvi okidač ka putu od 760kn po kojoj je cjeni prva dokapitalizacija bila i prvi ulaz rusa od 100 mil eura

@ pobjeda
1. Za tvoju informaciju, MiaIII je žensko. Tako da bi bilo lijepo da se lijepo ponašaš.
2. Od kuda ti pravo da si uzimaš za pravo procjenjivati koliko je tko u minusu i tako se razmetljivo ponašati na forumu o takvoj temi?
3. Ne znaš što se iza brda valja, tako da bi ti bilo pametnije da ne komentiraš što će Rus i kako će.
4. Dijonica je oduvijek dionica. Što god ti mislio o tome.

Ako je krenula sa ulascima na 3500 onda ti je jasno.
Matematika je jednostavna.

Iza brda se valja stečaj i propast.
Zemlja, RH, je u kaosu.

Kreće lebalansi, otpuštanja i manje plaće.
Građevinarstvo nije niti blizu dna.

Rusija i Ukrajina se zaoštrava.
I Japan je nametnu sankcije a uskoro ce EU JOS VISE.
Nitko ne želi ruse u EU!

New Report

Close