Jači IGH po prometu od HT-a za cca 4mil kuna
Tradicija na blokadama kaže da će poslije odblokiranja bit velika navala prodavatelja…Nadam se da griješim
sve je moguće, strpljen spašen
ah, nismo mi ko neke aviokompanije koje opravdano rastu 350% u jednom danu… nama je ipak potrebna kontrola jedne ozbiljne institucije kao sto je HANFA
Coatia airlines je danas u karanteni.[smiley1]
A zašto bi za IGH trebala HANFA, ne kužim. Uostalom to nije ozbiljna institucija.
Misliš li daje Hanfa zbog prevelike zainteresiranosti za IGH, stavila blokadu ranije?
jel ko vidio Von Brauna?Da ga nije srce izdalo jutros?
to je bila ironija
Blami svaka ti dala jučer si fino predvidio blokadu
Do koliko bi moglo nakon blokade šta misliš
A i ovaj blok danas skupljanja po 250 kom.
E sad za dalje ne znam. Ima nekoliko scenarija.
Ali samo znam da je presica blizu, i ako bude na dnevniku, odosmo još gore. I još 3Q. Nema brige.
Mislio sam reći da je IGH ispod sektora za 2 booka, znači od starog ATH+ 5k kuna.[smiley11]
Ma ovaj put kupnja gazi prodaju i nakon odblokiranja hehe
ako prva sljedeca transakcija ide po prodaji, onda smo opet automatski blokirani do sutra, jesam u pravu?
Arap: ” ah, nismo mi ko neke aviokompanije koje opravdano rastu 350% u jednom danu… nama je ipak potrebna kontrola jedne ozbiljne institucije kao sto je HANFA ” Coatia airlines je danas u karanteni.[smiley1] A zašto bi za IGH trebala HANFA, ne kužim. Uostalom to nije ozbiljna institucija. Misliš li daje Hanfa zbog prevelike zainteresiranosti za IGH, stavila blokadu ranije?
10% više od jučerašnje prosječne cijene ( blokovi su malo spustili prosjek)
zmrklic:
”
Ma ovaj put kupnja gazi prodaju i nakon odblokiranja hehe
”
ako prva sljedeca transakcija ide po prodaji, onda smo opet automatski blokirani do sutra, jesam u pravu?
Nisi u pravu, nakon prve blokade trgovanje se nastavlja BEZ LIMITA [smiley2]
No limit
JOE BARABA: ” Blami svaka ti dala jučer si fino predvidio blokadu Do koliko bi moglo nakon blokade šta misliš ” A i ovaj blok danas skupljanja po 250 kom. E sad za dalje ne znam. Ima nekoliko scenarija. Ali samo znam da je presica blizu, i ako bude na dnevniku, odosmo još gore. I još 3Q. Nema brige. Mislio sam reći da je IGH ispod sektora za 2 booka, znači od starog ATH+ 5k kuna.[smiley11]
Nemoj dnevnik molim te bit ćemo na baš tako kako pišeš ATH+5k, uvijek taj Šprajc mora biti glasnogovornik
[smiley5]