IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jači IGH po prometu od HT-a za cca 4mil kuna

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Tradicija na blokadama kaže da će poslije odblokiranja bit velika navala prodavatelja…Nadam se da griješim

sve je moguće, strpljen spašen

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ah, nismo mi ko neke aviokompanije koje opravdano rastu 350% u jednom danu… nama je ipak potrebna kontrola jedne ozbiljne institucije kao sto je HANFA

Coatia airlines je danas u karanteni.[smiley1]
A zašto bi za IGH trebala HANFA, ne kužim. Uostalom to nije ozbiljna institucija.
Misliš li daje Hanfa zbog prevelike zainteresiranosti za IGH, stavila blokadu ranije?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Blami svaka ti dala jučer si fino predvidio blokadu
Do koliko bi moglo nakon blokade šta misliš

jel ko vidio Von Brauna?Da ga nije srce izdalo jutros?

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

to je bila ironija

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ma ovaj put kupnja gazi prodaju i nakon odblokiranja hehe

Blami svaka ti dala jučer si fino predvidio blokadu
Do koliko bi moglo nakon blokade šta misliš

A i ovaj blok danas skupljanja po 250 kom.
E sad za dalje ne znam. Ima nekoliko scenarija.
Ali samo znam da je presica blizu, i ako bude na dnevniku, odosmo još gore. I još 3Q. Nema brige.
Mislio sam reći da je IGH ispod sektora za 2 booka, znači od starog ATH+ 5k kuna.[smiley11]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ako prva sljedeca transakcija ide po prodaji, onda smo opet automatski blokirani do sutra, jesam u pravu?

“Please, God, Just One More Bubble.”

Arap: ” ah, nismo mi ko neke aviokompanije koje opravdano rastu 350% u jednom danu… nama je ipak potrebna kontrola jedne ozbiljne institucije kao sto je HANFA ” Coatia airlines je danas u karanteni.[smiley1] A zašto bi za IGH trebala HANFA, ne kužim. Uostalom to nije ozbiljna institucija. Misliš li daje Hanfa zbog prevelike zainteresiranosti za IGH, stavila blokadu ranije?

10% više od jučerašnje prosječne cijene ( blokovi su malo spustili prosjek)

Glasnogovornik IGH na neodređeno

zmrklic:

ako prva sljedeca transakcija ide po prodaji, onda smo opet automatski blokirani do sutra, jesam u pravu?

Nisi u pravu, nakon prve blokade trgovanje se nastavlja BEZ LIMITA [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

No limit

JOE BARABA: ” Blami svaka ti dala jučer si fino predvidio blokadu Do koliko bi moglo nakon blokade šta misliš ” A i ovaj blok danas skupljanja po 250 kom. E sad za dalje ne znam. Ima nekoliko scenarija. Ali samo znam da je presica blizu, i ako bude na dnevniku, odosmo još gore. I još 3Q. Nema brige. Mislio sam reći da je IGH ispod sektora za 2 booka, znači od starog ATH+ 5k kuna.[smiley11]

Nemoj dnevnik molim te bit ćemo na baš tako kako pišeš ATH+5k, uvijek taj Šprajc mora biti glasnogovornik
[smiley5]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

New Report

Close