IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da nema više izbacivanja i tjeranja prema dolje. Municija = 0

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ma sve je to ok

ali nek i jedna moja dionica ode u + blokadu

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Može netko staviti koliko uopće ima dionica ne kupnji i prodaji? Hvala!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

S,

ma sve je to ok ali nek i jedna moja dionica ode u + blokadu

ako ovako nastavi tko zna[smiley2]

Da budemo skromni pa da pitamo – na koliko je blokada?
Je li na +15% od jučerašnje završne cijene?

S koraMA:

ma sve je to ok ali nek i jedna moja dionica ode u + blokadu

ako ovako nastavi tko zna[smiley2]

Ne treba bit megaloman.Ja sam uvijek za veći promet uz manji rast,nego obrnuto.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

A evo i blokade

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Da budemo skromni pa da pitamo – na koliko je blokada? Je li na +15% od jučerašnje završne cijene?

Napisao sam ti na prethodnoj strani 14676,39 kn. Blokada za 1. klasu dionica je +10% od jučerašnje prosječne cijene.

Baš dok pišem ovo ušli smo u blokadu!!!

A evo i blokade

ah, nismo mi ko neke aviokompanije koje opravdano rastu 350% u jednom danu… nama je ipak potrebna kontrola jedne ozbiljne institucije kao sto je HANFA

“Please, God, Just One More Bubble.”

Ovo lijeci rane, nakon sto mi je ovdje kineski index pao za kojih 3% [smiley1]

Tradicija na blokadama kaže da će poslije odblokiranja bit velika navala prodavatelja…Nadam se da griješim

Stizali su novi nalozi od po 50-ak komada na oko 14500 ali su nemilice čišćeni. Nakon što je ponestalo municije, evo blokade. [smiley2]

New Report

Close