IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=blue]Part– 2[/color]

Prilika će biti Ukrajina i Poljska koje će graditi 900 km autocesta, a tu su i Kazahstan, Albanija i Crna Gora. Građevinski sektor s 8,7 posto ukupnog broja zaposlenih u Hrvatskoj u ukupnom hrvatskom izvozu sudjeluje sa svega 0,8 posto, razvidno je iz najnovijih podatak o 500 najvećih kompanija. Ipak, zahvaljujući velikim infrastrukturnim radovima na domaćem tržištu građevinske tvrtke u novostvorenoj vrijednosti sudjeluju s udjelom od 6,8 posto prema čemu je građevina na trećem mjestu iza poslovnih banaka i telekomunikacija. Tako je sektor građevine ostvario 641,441.000 eura novostvorene vrijednosti. U proteklih desetak godina rast građevine najviše su potaknula ulaganja u infrastrukturu.

Ala se guta na 13.888, još malo pa nestalo [smiley2]

14.04.2008.

Kakva ekspolozija! Vežite se polijećemo [smiley1]

Prodaja je upravo osakaćena…. uskoro bi mogli gledati LEDO scenarij… [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Trenutak nisam gledao na PBZ investor i prođe par stotina komada… Ovo bi danas fakat moglo u blokadu, a jedva čekam da vidimo tko je to počeo kupovati…

Ajme. Fondovi pokupili 300kom prema gore.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

po meni danas smo na 25 milja prometa i prosjećna cijena 14100

Di je Von Braun?Dužan je pivicu,a kako stvari stoje morat će i većeru platit…

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Može netko staviti koliko uopće ima dionica ne kupnji i prodaji?

Hvala!

asmo da ne ode u blokadu.bolje lagani uzlet.po 3 % na dan molim.Fondovi pamet u glavu!!!!

Avion poletio još nije ni presica bila heh[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Limit je danas na 14.676,39, što je jako blizu. [smiley1]

Dok me administrator odobri možda već budemo u blokadi.

Ajme. Fondovi pokupili 300kom prema gore.

bit će zanimljivo vidit tko će se osvanit u TOP 10
[smiley2]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

New Report

Close