IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni vjerovatno punjenje GAP-a na 190kn pa onda mirnije idemo gore. [emo_smijeh]

današnjim trgovanjem netko pametno dokupljuje (mislim iz topa 10), ali kad stane rasprodaja drhtavih ručica, tada kreće prema gore.

Po meni vjerovatno punjenje GAP-a na 190kn pa onda mirnije idemo gore. [emo_smijeh]

Zaboravili ste “gap” na 50,00!

Evo zašto, samo što vi ne čitate između redaka ono što je najavljeno u PSN.

“Među prihvaćenim mjerama su i isplata prioritetnih obveza prema radnicima za bruto plaće i otpremnine iz dokapitalizacije te otplata preostalih operativnih obveza kroz pet godina.

Model financijskog restrukturiranja uključuje i drugi krug dokapitalizacije Instituta IGH, uz refinanciranje bankovnog duga dijelom kroz jednokratnu otplatu, a dijelom kroz produljenje otplate i smanjenje kamate.”

Lova iz prvog kruga dokapa ide za isplate bruto plaća i otpremnine. Iz drugog kruga ide za jednokratnu otplatu bankama, i na kraju prođu dva kruga dokapa, a blagajna i dalje ostane prazna. Onda ide treći krug, e od toga možda nešto i ostane u blagajni. A broj dionica naraste na milijun.

Novi pokušaj navlačenja kupaca sa finta nalogom od 100H na kupnji (tobože 1000 komada) na 207 kn [emo_smijeh][emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

U 10,00 pobježe navlakač s bida zajedno s kompićima [emo_smijeh][emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Pa pobjeze covjek na ptkm!pa ce se vratit vrlo vjerojatno..

cash je cash,a sve ostalo je sex!

U Hrvatskoj, a i izvan, nema veće sramote na tržištu kapitala, a i izvan, od IGH. Tko to vodi, tko to dozvoljava? Tko su ti ljudi u Upravi? Zašto banke i drugi vjerovnici to dopuštaju? Čiji su novci prokockani? Koliko pitanja bez odgovora a domaća javnost se bavi ćirilicom.

Hvaljen Isus i Marija!

Eto znam da je malo off topic ali da ekipa shvati koliko je ubiti sati. IGH je dogovorio PSN nagodbu te je ujedno izdana dozvola za ZLZ. Na temelju tih info protrgovano je za ukupno 440k kuna.

Sa druge strane PTKM na vijest reagira tako da je u prvih 35 minuta trgovanja protrgovano 600k.

Dragi dioničari IGH, da li sada shvaćate o cemu pričam. Da li shvaćate koliko je očajan interes za ovu dionicu??? Da li shvaćate da bez gorivo ovo ide samo dolje u crveno???

To vam je primjer povjerenja i nepovjerenja u dionicu.

Isto je bilo i neki dan sa ingrom. Nakon dobre info promet je u dva dana bio cca 2 milje kuna.

A sto je sa IGH????

Nema zainteresiranih na ovim razinama. Dok se ne spusti na realne razine (s obzirom na poslove, tisuće i tisuće novih dionica, nesposobne uprave, uprave koja samo laže) nece to nigdje gore.

Sretno

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

NISAM pratiO IGH,može li mi netko reći imaju li oni kakav ugovor odnosno korist od ZLZ!

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/215499/IGH-i-arhitekti-ugovorili-sa-ZLZ-om-posao-od-67-mil-kuna.html

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Darinko Kosor na zatvorenom sastanku sa šefom ZLZ-a

IGH Projektiranje, tvrtka u stopostotnom vlasništvu Instituta IGH, zaključila je sa Zračnom lukom Zagreb (ZLZ) ugovor o izradi projektne dokumentacije putničkog terminala ZLZ-a, a ukupna vrijednost ugovorenog posla je 9 milijuna eura, ili oko 66,7 milijuna kuna.

New Report

Close