IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto kako je i najavljeno. Samo sam očekivao puno veći promet. 230 max do sutra i to je upitno sa ovakvom željom za dionicom.
Corote* o kakvih 300 pričaš? Zar ne vidiš da je interes za igh dosta slab.
Nema se goriva, mislim ima, ali ne za IGH.

Bez posla izvan granica RH nece biti kruha. I to ugovorenog odnosno potpisanog ugovora, a ne imaginarnog posla.

Ljudi sretno i čuvajte se.

p.s. smanjite apetite i shvatite koliko je sati
A ne da se priča o igh i cetveroznamenkastim iznosima.

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

bananarama
postoji veliki interes na forumu za ovu dionicu,pa makar pisali pozitivno ili negativno o njoj.Ako se radi o bezvrijednim papirićima smatraš li sebe našim spasiteljem ili špekulantom-očito voliš davati komentare za igh

Možda bude veliki interes ali tek na 50 kuna. Za sada kao i većina “prekaljenih” ulagača imam samo volju da pišem na koliko smatram da će biti “možebitni” veći interes. Na ovoj cijeni postoji jedino interes za izlaskom iz pozicije a da se cijena još dodatno ne spusti.
Ovdje još uvijek vlada “psihologija iščekivanja velikog preokreta” zato se ovi što prodaju tako komotno i ponašaju. Imaju tu psihologiju ulagača u malom prstu!

Počela je masovna bježanija kupaca koji su danas naivno uletjeli u IGH iznad 200 kn [emo_ooooo]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

S ovom predstečajnom nagodbom riješenom, ovo nije odjednom postala odlična firma, ovo je samo novi početak, zato kolege stanite malo na loptu, bolje bi bilo da su objavili da su dobili neki novi brutalan posao…

Kolega ja ga čekam 2 godine ,a to kolega Pobjeda dobro zna!
Meni je najbitnije da nije stečaj,a sad tek vjerujem u povrat svog novca iako sam bio kockar zadnjih mjeseci,pa sam stalno dokupljivao koliko sam mogao jer sam išao na sve ili ništa i sad mi samo preostaje čekat do prihvatljive cijene za izlaz,a to nije ni blizu ove cijene.

Znaš kako se ono kaže: ja sam pravi dioničar ,a ne neki buregđija[emo_smijeh]
[/quote]

Tako je.
Ma doći ce i to.
Samo ne u ponedjeljak.

Netko
Me je prozivao ali vidim da nema tog posta vise. Pa uglavnom mislim da ce do 215 u pon max, a u utorak max do 225

Naravno bez objave posla. Sa objavom potpisanog Ugovora (znaci ne laži Jure Radića), objave stvarnog posla a ne imaginarnog do cca 300 sigurno

Ako posla nema 225-235 max i onda natrag dolje

Eto čujemo se u petak

[/quote]

Eto i ja sam uspio pretjerati sa optimizmom.

Stvarno sam mislio da se može držati na 215, ali sam očito krivo mislio.
Uz to, ovo za sutra sam pretjerao.

Ako tjedan izdrzite iznad 210 biti ce to super igra.

JER OPET UPRAVA MULJA
Zašto nije navedeno po koliko ce dokup??????

Tko ce ikada njima vjerovati???

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Ne savjetujem prodaju prije 320kn jer tamo se ide!
STOGA, kupovina danas i sutra!

Evo cijene na 200 kn…a i to će izgleda još kratko potrajati [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

opće se nebi čudio da za kraj steraju u neg. blokadu….a bogami nije ni daleko od toga. Nekih 150 komada…
[emo_palacd]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Čitajte gospodo, nek se zna, koliko god bolno bilo.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9CBZAUKhBs4AsUWxC9PbBg==.pdf

Svaka PSN je bolna, naročito ovakva “nabrzinu sklepana”! LP!
Uspjeli su Vas “okititi” sa samo 2000 kom. Nervoza i kod “komotnih prodavača da neće više dugo potrajati “kićenje”!

tko je kupio ove dionice? 2000kom. nije malo, promet više nego solidan, rast takodjer.Prije bih rekla da su prodavali oni sa drhtavim ručicama,a kitili se oni koji su uspjeli zastrašiti strašljive.

Ne savjetujem prodaju prije 320kn jer tamo se ide!
STOGA, kupovina danas i sutra!

Evo cijene na 200 kn…a i to će izgleda još kratko potrajati [emo_smijeh]
[/quote]
[emo_palacg]

tko je kupio ove dionice? 2000kom. nije malo, promet više nego solidan, rast takodjer.Prije bih rekla da su prodavali oni sa drhtavim ručicama,a kitili se oni koji su uspjeli zastrašiti strašljive.

Znaš kako je,drhtave ručice uvijek prodaju..[emo_smijesak][emo_namigusa[emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Izdana građevinska dozvola za novi terminal na Plesu

Koja slucajnost,woow…u petak objava da je prosla psn nagodba,danas objava da je izdana gradjevinska dozvola,woow…stvarno sve sluucajnoo!!i ovdje nekih forumsi iz petnih zila pokusavaju uvjeriti druge kako je fuuj ova dionica,te da bi njima trebali prodati po 190-200kn kako bi oni te iste prodavali po 250-300kn…..hmmmmm,koja slucajnost na zse!?

[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_dolar][emo_plazi]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

New Report

Close