IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma kakve 4 znamenke. Prije će na 50kn nego na 5000. Neki stvarno imaju bujnu maštu. Spustite se na zemlju!

U 10.mjesecu počinje gradnja ZLZ,možda će se od tad počet nešto
dešavat.Do tada skupljati po ovim cijenama.

U Petak izdana građevinska dozvola za gradnju ZLZ.
Gradnja može početi, izjava ministra .

Dogovorena je PSN.

Super to je divno samo da sve krene u RH

No sto ce igh raditi??
Bez posla nece daleko

Mia je već do kraja godine na četiri znamenke. Neki na 2500!??? Pa ljudi o cemu vi to

Pa 300 je daleko. Danas ćete vidjeti kakvo je mišljenje investitora o igh
Uopće ne govorim o cijeni odnosno porastu već o količini kupivanih dionica. Količini dionica koje ce se skidati sa ask

Čekamo 12 i kraj blokade pa da vidimo

Prosjek je bio 190 u petak. Danas ako završite na 220 ste daleko dosli

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Građevinari u regiji gube posljednje poslove

[emo_vrtimise]

Kad oni misle odblokirat dionicu?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Oko 12?!?[emo_zacudjen]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Građevina tone sve dublje, radova 8,6% manje

Građevinari u regiji gube posljednje poslove

Od kuda Uprava izvlači optimistične podatke i zbog čega joj još uvijek neki vjeruju? Za razliku od ostalih IGH će rasti. To je ista priča kao i s ‘hrvatskim’ bankama. Za par mjeseci će se svi pitati kako to da propadaju?
Do jučer je IGH u HR imao monopol, sad kad smo u EU, teško će proći na nekom natječaju. Bez novaca i stručnjaka to jednostavno ne ide. Još nešto; na ZLZ-u će IGH izgubiti kad plate sve koje moraju angažirati da to uopće naprave. Istina oni ne plaćaju, ali valjda jednom moraju početi.

Hvaljen Isus i Marija!

S ovom predstečajnom nagodbom riješenom, ovo nije odjednom postala odlična firma, ovo je samo novi početak, zato kolege stanite malo na loptu, bolje bi bilo da su objavili da su dobili neki novi brutalan posao…

Nije ovo ni "novi početak" a kamo li neka ozbiljna firma.
Više mi liči na "novi loše sklopljeni brak" s tim da je iz prvog "braka" ostalo troje djece za koje morate izdvojiti mjesečnu alimentaciju u iznosu većem od vaše plaće.
Tek po uspješnom okončanju PSN ovdje će nastupiti muke kada budući većinski vlasnici ZABA i grad Split izađu sa svojim viđenjem dioničarstva. Sadašnji dioničari sa svojim mizernim udjelima će biti manji od "makovog zrna"!
Još tko bude pametan pa u ponedjeljak uspije iskoristiti eventualnu euforiju da se iskipa može spasiti nešto kapitala što je preostalo.
[/quote]
Bananko,
pa kako Vas vise nije sram pisati tako nemuste postove.Pa bilo vam je puno 180. pa Vam je bila izgledna propast PSN pa konacni slom IGH.
Kolega, ponavljam vidimo se na 5000 kuna puno prije nego li mislite a na 500 smo u trokoraku.
Iskreno vjerujem da smo ove jeseni na 4 znamenke.
lp
[/quote]
Ovako će Vam izgledati te 4 znamenke 50,00
LP!
[/quote] To je najrealnija cijena a drugo je po koliko bi neki htjeli izaći van pa prizivaju rast no ništa od rasta biti neće.[emo_palacd]

PSN prihvaćena!
Treba hitro kupovati kod DEBLOKADE jer će ići brzo!

PSN prihvaćena!
Treba hitro kupovati kod DEBLOKADE jer će ići brzo!
Kamo prema realnih 50 kuna misliš?[emo_palacd]

Kamo prema realnih 50 kuna misliš?[emo_palacd]
[/quote]
Kad sam govorio 20.8. (imate post) da treba kupovati DALEKOVOD
niste vjerovali a cijena je narasla 50% i stvarno je bio BEST BUY.
Ja planiram kupovati kod DEBLOKADE,a Vi ostali kako želite. [emo_novac]

Vaš link …[/url]dodatno gorivo za lansiranje!

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close