IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S ovom predstečajnom nagodbom riješenom, ovo nije odjednom postala odlična firma, ovo je samo novi početak, zato kolege stanite malo na loptu, bolje bi bilo da su objavili da su dobili neki novi brutalan posao…

nije još ni nagodba riješena jer:
Nakon prihvaćanja plana, Institut IGH treba Trgovačkom sudu u Zagrebu podnijeti prijedlog za sklapanje predstečajne nagodbe.

A što će tek biti u budućnosti s IGH i hoće li se izvući, vidjet ćemo jer ne zaboravite da je IGH pred nekih godinu i pol proveo dokap od kojeg nije ostalo ništa nego je cijena nakon toga pala sa 800 na 200 kn…
s druge strane, državni deficit RH ušao je prema EU normama u crveno i slijedi drastično rezanje javne potrošnje, a to znači da na zaradu doma IGH može zaboraviti jer će državna ulaganja biti simbolična, a privatna su odavno na minimumu. Životno važno bit će probiti se vani i sad je ključno pitanje za opstanak IGH – mogu li oni to??? jer zadnjih par godina vidjeli smo da u tome nisu imali uspjeha

evo, na ovo sam mislio
http://www.vecernji.hr/vijesti/rehn-kroji-proracun-hrvatska-22-listopada-gubi-fiskalni-suverenitet-clanak-609712

evo, na ovo sam mislio
http://www.vecernji.hr/vijesti/rehn-kroji-proracun-hrvatska-22-listopada-gubi-fiskalni-suverenitet-clanak-609712

Sljedeći molim, koliko crnila…..

Znaš kako se ono kaže: ja sam pravi dioničar ,a ne neki buregđija[emo_smijeh]

tako se vecina vas tjesi koji ste zaglibili po 50-80% minusa,,losu procjenu ili gubitak se reze dok je prihvatljivo ,burekdjije su jedini koji su zaradili u ovih 5 godina ..na zalost misljenja sam da se igh nece vratit jos 5 godina na razine preko 1000 kn

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

jao meni i da se vrati na 500kn, pa nismo svi izgubili.Ima nas dosta i sa ulazom od cca 200kn.Žao mi je što sam čekala da padne na 100 ili 150kn,i 200 je bio jako dobar ulaz.Vjerovala sam nevjernicima u ovu dionicu.

S ovom predstečajnom nagodbom riješenom, ovo nije odjednom postala odlična firma, ovo je samo novi početak, zato kolege stanite malo na loptu, bolje bi bilo da su objavili da su dobili neki novi brutalan posao…

Kolega ja ga čekam 2 godine ,a to kolega Pobjeda dobro zna!
Meni je najbitnije da nije stečaj,a sad tek vjerujem u povrat svog novca iako sam bio kockar zadnjih mjeseci,pa sam stalno dokupljivao koliko sam mogao jer sam išao na sve ili ništa i sad mi samo preostaje čekat do prihvatljive cijene za izlaz,a to nije ni blizu ove cijene.

Znaš kako se ono kaže: ja sam pravi dioničar ,a ne neki buregđija[emo_smijeh]
[/quote]

Tako je.
Ma doći ce i to.
Samo ne u ponedjeljak.

Netko
Me je prozivao ali vidim da nema tog posta vise. Pa uglavnom mislim da ce do 215 u pon max, a u utorak max do 225

Naravno bez objave posla. Sa objavom potpisanog Ugovora (znaci ne laži Jure Radića), objave stvarnog posla a ne imaginarnog do cca 300 sigurno

Ako posla nema 225-235 max i onda natrag dolje

Eto čujemo se u petak

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Cocalo*
i to ti je jedini ulaz u igh u zadnjih 4 godine??
Huhuhhhhh ulazili ste vi vise puta i gubili.

Najbolje je kada se ekipa tako tjesi.

Ušli po 500 prodali po 250 i onda ušli po 200 i na 250 ce vikati kako su u ogromnom plusu

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Nije ovo ni “novi početak” a kamo li neka ozbiljna firma.
Više mi liči na “novi loše sklopljeni brak” s tim da je iz prvog “braka” ostalo troje djece za koje morate izdvojiti mjesečnu alimentaciju u iznosu većem od vaše plaće.
Tek po uspješnom okončanju PSN ovdje će nastupiti muke kada budući većinski vlasnici ZABA i grad Split izađu sa svojim viđenjem dioničarstva. Sadašnji dioničari sa svojim mizernim udjelima će biti manji od “makovog zrna”!
Još tko bude pametan pa u ponedjeljak uspije iskoristiti eventualnu euforiju da se iskipa može spasiti nešto kapitala što je preostalo.

Ma nikako mi ne polazi za rukom kupnja ispod 180kn, nadajmo se prodaji bar po 500kn.Ovo 200, 220,230 je uistinu dosadno-dajte da se nešto događa.Otkad sam u ovoj dionici, nekih par mj.uistinu je dosadno.Stalno se vrtim na istom.

Bananarama pomagaj

U 10.mjesecu počinje gradnja ZLZ,možda će se od tad počet nešto
dešavat.Do tada skupljati po ovim cijenama.

Nije ovo ni "novi početak" a kamo li neka ozbiljna firma.
Više mi liči na "novi loše sklopljeni brak" s tim da je iz prvog "braka" ostalo troje djece za koje morate izdvojiti mjesečnu alimentaciju u iznosu većem od vaše plaće.

Zašto onda poput voajera stalno gledaš IGH,to je već ovisnost????
Tek po uspješnom okončanju PSN ovdje će nastupiti muke kada budući većinski vlasnici ZABA i grad Split izađu sa svojim viđenjem dioničarstva. Sadašnji dioničari sa svojim mizernim udjelima će biti manji od "makovog zrna"!
Još tko bude pametan pa u ponedjeljak uspije iskoristiti eventualnu euforiju da se iskipa može spasiti nešto kapitala što je preostalo.
[/quote]

Nije ovo ni "novi početak" a kamo li neka ozbiljna firma.
Više mi liči na "novi loše sklopljeni brak" s tim da je iz prvog "braka" ostalo troje djece za koje morate izdvojiti mjesečnu alimentaciju u iznosu većem od vaše plaće.
Tek po uspješnom okončanju PSN ovdje će nastupiti muke kada budući većinski vlasnici ZABA i grad Split izađu sa svojim viđenjem dioničarstva. Sadašnji dioničari sa svojim mizernim udjelima će biti manji od "makovog zrna"!
[/quote]
Bananko,
pa kako Vas vise nije sram pisati tako nemuste postove.Pa bilo vam je puno 180. pa Vam je bila izgledna propast PSN pa konacni slom IGH.
Kolega, ponavljam vidimo se na 5000 kuna puno prije nego li mislite a na 500 smo u trokoraku.
Iskreno vjerujem da smo ove jeseni na 4 znamenke.
lp

New Report

Close