IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plan Vam je prihvačen .Hrt ttx 203.

Zbilja je! Svaka čast! [emo_palacg]

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Zar smo sumnjali? Naravno da nismo.
Ovo je zaista dobra vijest.
Svim imaocima dionica IGH želim spokojan i sretan vikend.

“Vjerovnici Instituta IGH na današnjem su ročištu u postupku predstečajne nagodbe prihvatili Plan operativnog i financijskog restrukturiranja te građevinske kompanije.
Za prihvačanje Plana bili su vjerovnici na koje se odnosi 90 posto tražbina.
Nakon prihvačanja Plana, Institut IGH treba Trgovačkom sudu u Zagrebu podnijeti Prijedlog za sklapanje predstečajne nagodbe. Član uprave IGH Tomislav Alpeza ocijenio je da je prihvačanje Plana odlučujući korak ka tome da IGH nesmetano nastavi uspješno operativno poslovanje koje po njegovim riječima nikada nije niti bilo upitno. Visoka zaduženost poduzeća nastala je iz nekretninskih projekata”.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Hvala, uživajmo u plodovima hrabrosti i ludosti, naš listić je dobio na kladionici.

Sretno i uživajte u ponedjeljak i eventualno utorak.

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

U planu stoji kako će radi osiguravanje potrebne likvidnosti, u visini od minimalno 40 milijuna kuna, postojeći i/ili novi dioničari provesti dokapitalizaciju u roku od godine dana od konačno potpisanog sporazuma ili okončane predstečajne nagodbe.
To je kao pozitivna vijest?![emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

Vjerovnici prihvatili plan restrukturiranja IGH

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Ovo, ovo je najvažnije !!!

“IGH-ova knjiga ugovora popunjena je projektima vrijednim više od pola milijarde kuna, dodao je Alpeza.

Po planu, unutar financijskog restrukturiranja ukidaju se sudužništva koja nisu osigurana hipotekama na imovini tvrtke, dok bi na snazi ostala sudužništva osigurana hipotekama”.

Dočekasmo i to.
Čestitke svima koji su se odvažili kupovati dionicu “na neviđeno”.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

IGH nije kocka, već sigurni gubitak! Samo je pitanje vremena. Oni već danas ne mogu odraditi ozbiljniji posao bez angažiranja vanjskih stručnjaka. Svaki sljedeći dan to će biti samo izraženije. Rus je nasjeo na priču, možda mu se svidio neki od projekata ali oni su pod toliko hipoteka da do njih ne može jeftino. Što se prije povuče manje će izgubiti. Uostalom dečki iz IGH će mu nadoknaditi gubitak. Ako nikako drugačije onda osobnom imovinom ili dobrotvornim radom. Pretpostavljam.

Što smo jalni!!!!!!

S ovom predstečajnom nagodbom riješenom, ovo nije odjednom postala odlična firma, ovo je samo novi početak, zato kolege stanite malo na loptu, bolje bi bilo da su objavili da su dobili neki novi brutalan posao…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

S ovom predstečajnom nagodbom riješenom, ovo nije odjednom postala odlična firma, ovo je samo novi početak, zato kolege stanite malo na loptu, bolje bi bilo da su objavili da su dobili neki novi brutalan posao…

Kolega ja ga čekam 2 godine ,a to kolega Pobjeda dobro zna!
Meni je najbitnije da nije stečaj,a sad tek vjerujem u povrat svog novca iako sam bio kockar zadnjih mjeseci,pa sam stalno dokupljivao koliko sam mogao jer sam išao na sve ili ništa i sad mi samo preostaje čekat do prihvatljive cijene za izlaz,a to nije ni blizu ove cijene.

Znaš kako se ono kaže: ja sam pravi dioničar ,a ne neki buregđija[emo_smijeh]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Mene samo zanima koja to imovina nije igh-u pod hipotekom? Jos uvijek imaju dugova koje će vraćati 1000 godina? Ja stvarno ne vidim šta se promjenilo. Možda vi vidite.

New Report

Close