IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedan detalj je jako bitan u predstečajnoj nagodbi IGH-a. Jasno je da je imovina tvrtke ogromna, ali trenutno nelikvidna. Međutim, nije mi jasno kako se IGH misli konsolidirati vraćanjem na svoje osnovne djelatnosti projektiranje, nadzor i laboratorij. Smatram da će sudbina IGH-a biti još jedna dokapitalizacija od strane ruskog investitora te da će on time preuzeti većinski udio u tvrtki. U tom trenutku IGH će postati njegov osobni interes nad kojim posjeduje kontrolu. Budimo realni, uprava IGH-a je zadnjih godina vodila tvrtku kao da sutra ne postoji. Ljudi potpuno nesvjesni stvarnosti, polubirokratski aparatičeki dovedeni s fakulteta u realni sektor, katastrofalne poslovne procjene, megalomanija i bahatost uprave. Te činjenice su presudile IGH-u. Priče o pogodovanju države su čista budalaština, realno ni jedan potencijalni konkurent ne posjeduje znanje i stručnost da konkurira IGH-u. To pokazuje i činjenica da je IGH vršio nadzor na većini respektabilnih privatnih investicija.

Bez obzira na duhovitost smiju se samo u Upravi i to svim dioničarima. Oni dionice nemaju! Istu foru su prodali i prije dokapitalizacije, držali su cijenu, a poslije je puklo. Isto je i danas, malo će držati cijenu i onda ustuknuti, kad se sjete novog načina da ostanu u sedlu. U međuvremenu nestaju milijuni. Jedino što mi nije jasno je kako talijanski šefovi Zagrebačke banke to toleriraju.

Hvaljen Isus i Marija!

sharky*

a tko kaže da toleriraju?
od kuda ti ta info?

to ćemo tek danas vidjeti

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Danas je možda samo prvo od mogućih tri ročišta, a i četiri kad bude nadopuna i izmjena Zakona. Moguće je da se danas ništa bitno ne dogodi. Puno je malih vjerovnika.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Iskipavanje po bidu se nastavlja, nervoza je sve veća. Hoće li već danas na 150 kn?? [emo_zacudjen]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Nije bitno. Atlantska je pozlatila ulaganja.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Danas je možda samo prvo od mogućih tri ročišta, a i četiri kad bude nadopuna i izmjena Zakona. Moguće je da se danas ništa bitno ne dogodi. Puno je malih vjerovnika.

Kakva promjena stajališta u manje od 24 sati, a danima se navlacilo na kupnju.
To ti i govorim stalno.
Previše igre je tu da se kocka.
Ovo je burza a ne kockarnica.

Jos promjene zakona??
Puno nepoznanica.
Nema zurbe.
Lp

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Iskipavanje traje i dalje, iznad 100 kn na kupnji je ostalo još 190 komada, a na prodaji do 200 kn već je 346 komada [emo_ooooo]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

netko je popapao ovo po skupih 190,00 kn? :-)))))

@ pobjeda1

Samo pratim vijesti po pitanju izmjena Zakona. Linić čini sve da PSN prođu na svim većim i za državu bitnijim firmama. Ovo dodatno četvrto ročište je samo dokaz toga. Ako se ne uspiju dogovoriti na tri ročišta, evo vam i četvrto gdje to faktički morate. Uz mnoge i oproste dugova. Kupnja IGH je daleko od kocke kako ti to doživljavaš.
Ono što je meni ulaganje sa prihvatljivim rizikom, tebi je obična kocka. Tu se razlikujemo. Ja ne igram uvijek i isključivo na zicera jer se tako najmanje zaradi. Iskustvo me naučilo.
IGH nije neka firmica od 10 zaposlenih za koju nikome nije bitno hoće li u stečaj ili neće. Ovo je neka druga priča. I za Ingru će se lomiti koplja koja je zaista u bezizlaznoj situaciji (…)

@ pobjeda1

Samo pratim vijesti po pitanju izmjena Zakona. Linić čini sve da PSN prođu na svim većim i za državu bitnijim firmama. Ovo dodatno četvrto ročište je samo dokaz toga. Ako se ne uspiju dogovoriti na tri ročišta, evo vam i četvrto gdje to faktički morate. Uz mnoge i oproste dugova. Kupnja IGH je daleko od kocke kako ti to doživljavaš.
Ono što je meni ulaganje sa prihvatljivim rizikom, tebi je obična kocka. Tu se razlikujemo. Ja ne igram uvijek i isključivo na zicera jer se tako najmanje zaradi. Iskustvo me naučilo.
IGH nije neka firmica od 10 zaposlenih za koju nikome nije bitno hoće li u stečaj ili neće. Ovo je neka druga priča. I za Ingru će se lomiti koplja koja je zaista u bezizlaznoj situaciji (…)

Sada je cijena 190.
Neki dan si nas ubijao a cijena je bila 220 kuna. To je već 15% gubitka.
Sada je blokirano trgovanje, pa ti meni reci da li je kocka ili nije.

Ako nije nis dogovoreno prvi bid ce biti na 150-170 kuna. Gubitak u tjedan dana 30%.

Naravno postoji i ona druga strana pa da se dođe u plus ili barem na 220 tj na nulu.

Sorry ali čista kocka

Lp

Plan Vam je prihvačen .Hrt ttx 203.

New Report

Close